EDHO Dizisinin Yeni Yayın Tarihi Günü Ve Saati Belli Oldu! EDHO İçin Kesin Karar Çıktı

EDHO Dizisinin Yeni Yayın Tarihi Günü Ve Saati Belli Oldu! EDHO İçin Kesin Karar Çıktı

EDHO dizisi ne zaman başlıyor? Pek çok kişi EDHO'nun bittiğini düşünse de farklı bir kanalda yeniden ekrana gelmesi beklenmekte. Üstelik Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için süre dahi verildi. Bir dizi çalışanının ortaya attığı iddialar gündemi hareketlendirdi. Peki ATV'nin eski dizisi tekrar yayınlanacak mı?

EDHO dizisi için son zamanlarda pek çok kişi en kısa sürede ekranlara döneceğini belirtmekte. Ancak oyuncuların söylediklerine göre dizi artık sona erdi. ATV'de yayınlanmakta olan dizinin 7. sezonu gelmeyince dizinin bittiği duyurulmuştu. 200. bölümü ekranlarda izleyemedik. Diziye pek çok yeni isim transfer olmuştu. Ancak bu transferleri göremeden dizi bitti. Oktay Kaynarca'dan sonra bir dizi çalışanının ortaya attığı iddia edilen sözler dikkat çekti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlayacak?

EDHO İçin 4 Ay Süre!

EDHO dizisi farklı bir kanalda 4 ay içerisinde yayın hayatına başlayabilir. Dizi yetkilisinden geldiği belirtilen bu iddia gündemi sarstı. Çünkü ATV'de ekrana gelmiş olan dizinin hayran kitlesi oldukça büyük. 6 sezon boyunca bu kitle ile reytinglerde rekorlara imza atıldı. Oyunculara verilen bilginin bittiği yönünde olsa bile çeşitli ihtimaller doğrultusunda dizinin yayınlanabileceği belirtildi.

Farklı Kanalda Yayınlanabilir

Kanal konusunda herhangi bir açıklama yapılmış değil. Ancak ATV ile bir daha anlaşmaları beklenmiyor. Dolayısıyla farklı bir yapımda ekrana gelmesi muhtemel gözükmekte. Kanal konusundaki gelişmeleri de yakın zamanda öğrenmeyi bekliyoruz.