EDHO Dizisinin Yeni Sezon Başlama Tarihi Belli Oldu! Hayranlarını Sevindiren Haber Gecikmedi!

EDHO Dizisinin Yeni Sezon Başlama Tarihi Belli Oldu! Hayranlarını Sevindiren Haber Gecikmedi!

EDHO dizi kış ayının gelmesine rağmen henüz daha bir açıklamada veya herhangi bir fragman yayınlamadı. EDHO dizisi ne zaman başlayacak? EDHO dizisi bu sezon yayınlanacak mı? EDHO dizisi çekimleri başlamadı mı? Hep birlikte haberimizde görelim.

Kış ayının gelmesiyle bir çok dizi yeni sezonla ekranlara gelmeye başladı. EDHO dizisinden halen bir ses soluk yok. Altı sezondur yayında olan EDHO dizisi bu sezon ekranlarda olacak mı merak konusu oldu.

Resmi Açıklama Gelmedi!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden sevindiren bir haber henüz gelmedi. Hayranları bu sezon dizi başlamayacağını düşünüyor. Ne yapımcıdan nede ATV kanalından henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Yapılan bazı araştırmalara göre bazı iddialar ortalıkta gezmekte. Dizi ekibinin sete daha yeni katıldıklarını dizinin çekimlerine yeni başladıklarını söylüyor. EDHO dizinin 200. bölümünün ise ekim ayının sonunu bulacağını söylüyorlar.

Hayranlar Sabırsız!

Dizi hayranları biran önce dizinin yayına girmesini bekliyor. Dizinin yayına girmesiyle reytingleri ele alacağı konuşuluyor. Zaten EDHO dizisinin kemikleşmiş izleyici kadrosu mevcut. Herkes gibi bizlerde dizinin yayına girmesini bekliyoruz. Herhangi bir resmi açıklama gelirse siz değerli okuyucularımızla paylaşacağız.