EDHO Dizisinin Hayriye Çakırbeyli Sağlık Durumu! Hayriye Çakırbeyli Kimdir?

EDHO Dizisinin Hayriye Çakırbeyli Sağlık Durumu! Hayriye Çakırbeyli Kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisnde Hayriye Ana karakterini canlandıran Sabina Toziya diziye veda etmişti. Araştırmalar sonrasında Hayriye Çakırbeyli'nin ameliyat yüzünden ayrıldığı açıklandı. Hayriye Çakırbeyli sağlık durumu nedir?

Ekranları başına seyircilerini toplamayı başaran aksiyon ve mafya dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ’da sorunlar yaşanmaya başladı. Dizinin ana karakterlerinden birisi olan Hayriye Ana’nın sağlık durumlarının pek iyi olmadığı açıklandı. Oyuncu diziye devam edebilecek mi? Haber ile ilgili tüm detaylar.

HAYRİYE ÇAKIRBEYLİ SAĞLIK DURUMU!

ATV’nin en çok izlenen ve sevilen dizisi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ‘da Oktay Kaynarca açıklamalarda bulundu. Dizide ki rolüne bir ölüm sahnesi ile veda etmek zorunda kalan Hayriye Ana yani gerçek hayattaki ismi ile Sabina Toziya’nın bir ameliyat geçirdiği geçen hafta açıklanmıştı. Ameliyattan önce ise dizi de bulunan rolüne devam edemeyeceği için senaryo kısmından bir ölüm sahnesi ile mecburen çıkarıldı. Bu hafta ise dizinin başrolünü oynamakta olan Oktay Kaynarca tekrar basın önünde Hayriye Ana hakkında açıklamalarını gerçekleştirdi.

HIZIR ÇAKIRBEYLİ'DEN AÇIKLAMA GELDİ!

Hızır Çakırbeyli rolünü oynamakta olan Oktay Kaynarca: ‘’Beynindeki tümör nedeniyle ameliyat geçiren değerli oyuncumuzun sağlık durumu bütün dizi ekibi olarak bizim için önemli. Oyuncumuz ile alakalı gelen haberlerin kötü olduğunu söyleyemeyiz. Ancak kendine geldiği doğrultusunda bilgiler ailesi tarafından gelmekte. İnşallah yakın zamanda sağlığına kavuşacak. Kaldığı yerden oyunculuk hayatına devam edebilecek.’’ Sözlerini kullandı.

HAYRİYE ANA KİMDİR?

 17 Nisan 1946 yılı  Üsküp  Makedonya doğumludur. Üsküp Devlet Tiyatrosunda oyunculuk eğitimi almıştır. 

Rol Aldığı Film ve Diziler:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (TV Dizisi, Hayriye Çakırbeyli, 2015-2021)

Zoki Poki (TV Dizisi 2018)

Bal Kaymak (Havva, Sinema Filmi, 2018)

Annemin Yarası (Mevlide, Sinema Filmi, 2015)

Muhteşem Yüzyıl (TV Dizisi, 3. ve 4. Sezon, Afife Hatun, 2011-2013)