EDHO Dizisinin Eski Oyuncusu Kimsesiz Yaşar Geri mi Dönüyor!

EDHO Dizisinin Eski Oyuncusu Kimsesiz Yaşar Geri mi Dönüyor!

ATV'nin en sevilen dizilerinden olan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin eski oyuncusu "Kimsesiz Yaşar" geri gelebilir. Uzun zamandır gelmesi beklenen Kimsesiz Yaşar rol aldığı "Ramo" dizisinden ayrıldı. "Kimsesiz Yaşar" EDHO'ya gelecek mi?

Sürekli olarak kendini ön plana çıkarmayı başaran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaza tekrardan popüler isim geri dönecek mi soruları yer edinmeye başladı. Ramo dizisinden sonra birçok ismin kadrodan çıkmasıyla birlikte gözler Olgun Şimşeğe çevrildi! Peki Olgun Şimşek Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaza Geri Dönecek Mi? Haberle alakalı tüm olaylar!

KİMSESİZ YAŞAR GERİ Mİ DÖNÜYOR!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ‘’Kimsesiz Yaşar’’ rolüyle kendisini ekranlara bağlamayı başaran değerli oyuncu büyük bir yara bıraktıktan sonra seyircileri tarafından diziye kaldığı yerden devam etmesi isteniyor. Ramo dizisinde de aynı şekilde bir anda parlayan oyuncu kadrodan çıkmasıyla birlikte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ’da yer alması için herkes baskı yapmaya başladı. Hem hikayesiyle hem de rolüyle büyüleyen Kimsesiz Yaşar karakteri tekrardan başlaması için beklenmekte. İlyas ve Kimsesiz Doğan ile yan yana gelip düşmanlarına karşı olmaları için izleyiciler sürekli taleplerde bulunuyorlar!

Kimsesiz Yaşar Kimdir?

1971 senesinde dünyaya gelen oyuncu Bingöl’de doğdu. İlk okulunu ve orta okulunu Bursa’da tamamladıktan sonra lisesini de aynı ilde tamamladı. Ardından üniversite hayatına başlamak için atılımda bulunan oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarında ‘’Oyunculuk Ana Sanat’’ bölümünde mezun olan oyuncu 1993 senesinde sanat hayatına severek ve sevilerek başladı. İlk evliliğini Şebnem Sönmez’e ile yaptıktan sonra ayrılmıştır. Sonrasında ise 2011’in 19 Kasım’ında Zeynep Kocabeyoğlu ile dünya evine tekrardan girmiştir.

Olgun Şimşek Hangi Ödülleri Aldı?

10’a yakın ödül alan Olgun Şimşek aşağıda yer alan ödüllere ayrı olarak layık gösterilmiştir;

  • 1999 Ankara Film Festivali "Umut Veren Yeni Erkek Oyuncu" Ödülü
  • 2004 Antalya Altın Portakal Film Festivali "En İyi Erkek Oyuncu" Ödülü
  • 2004 Orhon Murat Arıburnu Ödülleri "En İyi Erkek Oyuncu" Ödülü
  • 2005 Adana Altın Koza Film Festivali "En İyi Erkek Oyuncu" Ödülü
  • 2004 Sinema Yazarları Derneği Türk Sineması Ödülleri, "En İyi Erkek Oyuncu" Ödülü
  • 2005 Ankara Film Festivali, "En İyi Erkek Oyuncu" Ödülü