EDHO dizisinde Ortalık Karıştı! Dizide Peş peşe ayrılıklar yaşanıyor

EDHO dizisinde Ortalık Karıştı! Dizide Peş peşe ayrılıklar yaşanıyor

ATV'de yayınlanan EDHO dizisinin yeni bölümünde, intikam ateşi izleyicileri ekrana kilitleyecek. Hızır Çakırbeyli, Tipi'nin ölümünden sonra güvenliği sıkı tutacak.

Ancak bu savaşta ona hiç beklenmedik bir yardım eli uzanıyor. Eski düşmanı ile olan birlikteliği Hızır Çakırbeyli'yi daha da güçlü hale getirebilir.

Yaman'dan Hızır'a Destek Eli!

Hızır Çakırbeyli ile eski düşman olan Yaman Korkmaz, Hızır'ın en ihtiyacı olduğu zamanda ona yardım edeceğini söyler. Aralarındaki husumetin sona erdiği biliniyor. Bu nedenle beraber hareket etmemeleri için hiçbir neden yok. Çakırbeyli ailesinin çok daha güçlü olacağı bir bölüm izleyeceğiz. Saldırılar ve ölümlerin sonu gelmeyecek. Ancak bu sırada İlyas ile ilgili hiç beklenmedik olaylar da yaşanacak. İlyas'ın ihaneti karşısında Haşmet de boş durmayacak.

İlyas Pınar'la Beraber Oldu!

İlyas, eşi Ömür'ü Pınar ile aldatıyor. Bu durumun öğrenilmesinin hemen ardından Hızır Çakırbeyli ve Haşmet, tepkisini anında gösterecek. Fakat Haşmet'in tepkisi oldukça sert olacak. İlyas'a kafa atacak ve onun yere serilmesini sağlayacak. Dizide yaşanan olaylar Çakırbeyli ailesi adına bir yandan iyi olacakken bir yandan da beklenmedik sürprizlere konu edilecek.  ATV kanalında yayınlanacak dizinin, yeni bölümünde  reyting sıralamalarında öne geçeceği düşünülüyor.

İlyas Diziden Ayrılacak mı?

Yaptığı bu ihanetten sonra İlyas'ın başına ne gelecek merak ediliyor. Çakırbeyli ailesi güçlenmeye başlamışken İlyas, kuralları çiğnemeyi tercih etti. Haşmet başta olmak üzere pek çok kişi ona karşı tavır aldı. Şimdi ise geriye İlyas'ın ne yapacağı sorusu kaldı. İzleyiciler dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağını merak ediyor.

Alparslan Çakırbeyli İyileşti!

Ölüm tehlikesi geçiren ancak bir şekilde kurtulmayı başaran Alparslan Çakırbeyli iyileşti. Çakırbeyli ailesinin sevilen ismi Alparslan'ın artık çok daha iyi olduğu belirtiliyor. Hızır ile beraber yapacakları icraatler araştırılıyor. Dizinin yeni bölümünde Alparslan Çakırbeyli'nin etkisini bizzat göreceğiz. ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz çok yakında yeni bölümü ile ekran karşısında olacak.