EDHO Dizisinde Kan Gövdeyi Götürecek! Hızır Çakırbeyli Kan Kusturacak!

EDHO Dizisinde Kan Gövdeyi Götürecek! Hızır Çakırbeyli Kan Kusturacak!

EDHO dizisinin yeni bölümünde Hızır Çakırbeyli'nin intikam sahnelerini izleyeceğiz. Hızır Çakırbeyli intikam alacak mı? Hızır Çakırbeyli Tuncay'ı öldürücek mi? Yaman ne yapacak?

Ceylan'ın ölümünden sonra intikam almaya yemin eden Hızır Çakırbeyli, rakiplerini tek tek yok edecek. Bu bölümde öyle sahneler yaşanacak ki tıpkı eski  zamanlardaki gibi EDHO'nun oldukça konuşulacak anlarını izleyeceğiz. Hızır Çakırbeyli'nin büyük planı sonrasında diğer tek tek tuzağa düşecek.

Hızır Çakırbeyli İntikamını Alıyor!

Hızır Çakırbeyli, yaptığı planların meyvesini toplamaya başladı. Özellikle de Tuncay, Erhan ve İshak'ı zorlu anlar bekleyecek. Pusuya düşürüldükten sonraki süreçte Hızır Çakırbeyli'nin intikam alması kolaylaşacak. Ayrıca dizinin reytingleri de bu sahneler aracılığıyla artışa geçebilir.

Tuncay Fena Yakalandı!

Ceylan'ın ölümünde sorumlu tutulan kişiler arasında yer alan Tuncay ise fena yakalanıyor. Ne yapacağını bilemiyor ve arabada öylece duruyor. Bir nevi ablukaya alınan karakterin ölümü de o kadar hızlı olacağa benziyor. Eğer Tuncay ölürse EDHO'da önemli gelişmelere imza atılacak demektir. Sevilen dizinin bir süre daha böyle ölümlere açık olacağı belirtiliyor. Çünkü Hızır Çakırbeyli'ye büyük bir saldırı gerçekleşti. Bunun karşılığı olmak zorunda.

Hızır Çakırbeyli Tuncay'ı Öldürecek!

Hızır Çakırbeyli'nin gazabına uğrayan Tuncay, hiçbir şekilde kurtulamıyor. Nihayetinde Tuncay öldürülüyor. Hızır Çakırbeyli'nin bu hamlesi sonrasında işler daha da ciddileşecek. Diğer düşmanlarına da sıra gelecek mi yakın zamanda göreceğiz. Ancak dizinin git gide daha da savaş ve aksiyon konulu olmaya başlaması izleyicileri sevindirdi. Uzun zamandır bu tarz sahneler bekleniyordu.

Çakırbeyli Fırtınası Esecek!

Dizide sezon sonuna kadar Hızır Çakırbeyli fırtınasının eseceği düşünülüyor. Sezon finalinden sonra yeni sezonun yayınlanacağı da belirtiliyor. Ancak bu konuda dizi yetkililerinin bir açıklama yapması daha doğru olacaktır. Yine de sevilen yapımın senaryosunun devam ettiği bilindiği için final yapmama ihtimali daha yüksek.

Yaman Öfke Saçacak!

Yaman'ın kardeşinin öldürülme sonrasında boş durmayacağı biliniyor. Hıncını ve nefretini pek çok kişiden çıkaracak. Elinden geleni ardına koymayacak ve önceliğini Seko'ya verecek. Seko'dan sonra Hamdi Baba ile de uğraşacak.