EDHO Dizisinde İlyas Sahalara Geri Dönüyor!

EDHO Dizisinde İlyas Sahalara Geri Dönüyor!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde muhteşem geri dönüş oluyor. İlyas kendi krallığını kuruyor. Sosyal medya paylaşımları İlyas'a olan hayranlıklarını ve dizide heyecanlı bölümlerin gündeme geleceği anlamına geliyor.

ATV ekranlarında her salı günü yayınlanarak aksiyonuyla etkilemeye devam eden dizinin ekibine kilit isimlerinden birisi tekrardan dahil oldu. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a yeniden kim katıldı? 

İLYAS GERİ DÖNÜYOR!

Bu sene altıncı sezonuyla devam etmekte olan ve izleyicisini her geçen gün ekranları başına kilitlemeye devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaza muhteşem bir isim geri dönüş yaptı. Reytingleriyle baş gösteren dizi genellikle ilk üçe girerek rakiplerine göz dağı vermeye devam ediyor.

İLYAS SAHALARA GERİ DÖNÜYOR!

Yeni bölümünde ise ‘’İlyas’’ kendisini tekrardan parlatmaya başlayarak kendi diktatörlüğünü sürdürmeye başlayacağını gösterdi. Son bölümde Alparslan’ın vurulmasıyla birlikte İlyas kendini daha fazla ön plana çıkartacak gibi gözüküyor. Bunun altında yatan sır ise Ozan Akbaba’nın oyunculuğu elbette.

EDHO SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI!

Yeni bölümlerde Seyirciler bu duruma karşı İlyas’ın karşısına çıkan kişilerin bundan sonra sağlam olacağını zannetmediklerini belirtti. Aynı şekilde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın sosyal medya uygulamalarındaki hesaplarına yorum bırakan izleyiciler İlyas için ‘’Yargı makinesi geliyor!’’ ‘’Dizinin anahtar ismi geri dönüyor!’’ şeklinde yorumlar yaptı.