EDHO Dizisi Sevcan Yaşar'ı Yarı Yolda Bıraktı! Sevcan Yaşar Olumsuzluğa Rağmen Aradığını Buldu!

EDHO Dizisi Sevcan Yaşar'ı Yarı Yolda Bıraktı! Sevcan Yaşar Olumsuzluğa Rağmen Aradığını Buldu!

Sevcan Yaşar'ın daha önce oynamış olduğu EDHO ve Sen Çal Kapımı dizilerine bakacak olursak, şu an çok daha güzel bir konumda. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrıldıktan sonra başına gelenler dikkat çekti. Kariyerinde hızlı bir şekilde yükselişe geçmişe benziyor. ATV dizisinin bitmesi oyuncuya yaradı mı?

Daha önce EDHO dizisinde rol alan ünlü oyuncu kapağı sağlam yere attı. Fox TV'de yayınlanan dizide oynayan Sevcan Yaşar, reyting rekorları kıran bir  yapımda yerini aldı. Ayrıca geçmişte Sen Çal Kapımı dizisinde Sevda karakterini canlandırmıştı. Bu rolüyle de ilgiyi üzerine çekmeyi başardı. Ünlü oyuncu, kariyerinde hızlı şekilde yükseliyor. Başarılı ismin EDHO'daki macerası da 2016 ve 2019 yıllarında sürdü. Bir süre Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrı kaldığı zaman olmuştu. Ancak diziye geri döndü ve başarılı performans sergiled. EDHO'da Esra karakterine hayat vermekteydi. Esra ölünce Sevcan Yaşar da diziden ayrıldı.

Fox TV Dizisinde Oynuyor!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde başrol oynayan Sevcan Yaşar, ününe ün kattı. Reytingleri yüksek olan Fox TV dizisinin bu başarısının önemli bir kısmı Sevcan Yaşar'a ait. Bu nedenle oyuncunun değeri git gide artıyor. Peki bu dizide hangi karakteri canlandırıyordu? Neyran karakterine hayat verdiği bilinmekte.

Ödül Töreninde Konuştu!

Sevcan yaşar, Altın Kelebek Ödülleri'nde konuştu ve dizisinden bahsetti. Oynadığı rolden memnun olduğunu ve bu tarz karakterleri severek oynadığını dile getirdi. Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, büyük bir izleyici kitlesine hitap ediyor. Dolayısıyla diziyle ilgili yaşanan gelişmeler kısa süre içerisinde gündem olmakta.