EDHO Dizisi Oyuncuları Kesin Kararlarını Açıkladılar! EDHO'dan İzleyiciye Mesaj Var

EDHO Dizisi Oyuncuları Kesin Kararlarını Açıkladılar! EDHO'dan İzleyiciye Mesaj Var

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü bir türlü yayınlanmadı. Seyirciler diziden ümidini kesmese de gelen bir haber her şeyi değiştirdi. Dizi oyuncularıyla ilgili bir gelişme yaşandı. Peki ATV ile EDHO arasındaki sorun bitti mi? EDHO dizisi yayınlanacak mı?

EDHO dizisinin geri başlayacağına yönelik pek çok iddia bulunmaktaydı. Dizi şaşırtıcı bir şekilde yayın hayatını sonlandırmıştı. Kanal ile anlaşmazlık yaşadığı gerekçesiyle 200. bölümü dahi teslim etmediği belirtildi. Yalnızca fragmandan haberdardık. Ancak öyle gelişmeler meydana geldi ki artık dizi başlayacak mı diye sormayacağız. Çünkü oyuncu kadrosundaki bazı isimlerin hamleleri büyük ses getirdi.

EDHO'da Umutlar Tükendi

Seyircilerin bir kısmı dizinin farklı kanalla anlaşmasını bekliyordu. Ancak geldiğimiz noktada bunun pek mümkün olmadığını görüyoruz. Kanal ile anlaşmalı olmalarının yanı sıra EDHO dizisinin rafa kaldırıldığı bilgisi geldi. Bazı oyuncular Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrılarak farklı yapımlara geçti. Bu nedenle artık sevilen yapımı ekranlarda görmemiz imkansız hale gelmiş vaziyette.

EDHO Oyuncuları Farklı Dizilerde Oynuyor!

Mahkum dizisine iki EDHO oyuncusu katıldı. Hakan Karsak ve Mehmet Ulay'ın yeni transfer olduğu belirtildi. Oyuncular EDHO dizisinden resmen ayrıldı diyebiliriz. Hal böyle olunca da Oktay Kaynarca hangi proje ile ekranlara gelecek merak ediliyor. Muhtemelen yeni bir dizi projesi olacak ve ATV'de yayınlanacak.