EDHO Dizisi İpini Kopardı Gidiyor! Şimdide Nare'yi Kadrosuna Dahil Etti! Bu Sezon Neler Olacak Neler!

EDHO Dizisi İpini Kopardı Gidiyor! Şimdide Nare'yi Kadrosuna Dahil Etti! Bu Sezon Neler Olacak Neler!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi kadrosuna yeni oyuncular aldıkça alıyor. Bu sefer ise Sefirin Kızı Nare'yi bünyesine kattı. Hayranları duyunca sevinçlerini sosyal medyada dile getirdi.

ATV ekranlarının en uzun soluklu dizileri arasında yer alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7. sezonu ile birlikte ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yeni sezon çekimlerinin devam etmesi ile birlikte dizinin oyuncu kadrosuna da yeni isimler dahil oldu. Bunun dışında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonda kadroya dahil olacak isimler şimdiden bomba etkisi yarattı.

Başrollerinde Oktay Kaynarca’nın bulunduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 7. sezon için çekimlere başladı. Hayranlarının büyük bir merakla beklediği dizinin yeni sezon tarihi de açıklandı. Alınan bilgiler neticesinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonu 26 Ekim Salı akşamı ekranlarda olacak. Yeni sezonda dizinin oyuncu kadrosuna bomba isimler katıldı. Yapılan iddialar arasında kadroya yeni bir ismin daha dahil olduğu söyleniyor.

Neslihan Atagül, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi hakkında neler söyledi?

Alınan bilgiler neticesinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonunda Neslihan Atagül'ün de kadroya dahil olacağı iddia ediliyor. Sefirin Kızı dizisi ile çok büyük beğeni toplayan Neslihan Atagül yaşadığı sağlık sorunlarından dolayı ekipten ayrılma kararı almıştı. Yaz sonuna kadar hiçbir projede yer almayan yetenekli oyuncu Neslihan Atagül uzun bir tatil yaptı. Bunun ardından Neslihan Atagül'ün yakında ekranlara çıkacağı söylenirken yetenekli oyuncunun Çağatay Ulusoy'un başrollerinde yer aldığı Yalı Çapkını dizisinde de adı geçiyor. Neslihan Atagül basın mensuplarına yaptığı açıklamada bu iddiayı yalanladı. Fakat dizi setlerine tekrardan görmek için hazır olduğunu söyleyen Neslihan Atagül'ün ismi ise şu an Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile anılıyor.