EDHO Dizinde Didem'den Sonra Bir Acı Haber Daha Geldi! Hızır Reis Resmen Yıkıldı!

EDHO Dizinde Didem'den Sonra Bir Acı Haber Daha Geldi! Hızır Reis Resmen Yıkıldı!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi sezon finaline doğru giderken bir acı haber daha geldi. Kimse ayrılışını beklemiyordu. Sezon öncesi bu ayrılık Hızır Reisi çok üzdü! EDHO dizisine sezon önce veda eden isim kimdir? EDHO ne zaman sezon finali yapacak?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bir kaç bölümü önce Hızır Reis`in oğlunun düğünü yapılmış ve beklenmedik bir saldırıya uğramıştır. Hızır Reis`in oğlunu hastaneye kaldırılmış ve o sırada eşi hayata gözlerini kapamıştır. Hızır gelininin ölümüyle acı bir veda şoku atlatacağı düşünülüyor.

Hızır Reis`in gelini Didem`in ölümü ile sarsılan Hızır şimdi en yakınını; canını ciğerini kaybedecek! Çok sevmiş ve tek dost bilmiş olduğu ismin ayrılma sonucu sosyal medya da büyük tepki uyandırmış. Birçok izleyici, bu dizide çok büyük başarılara neden olan o kişiye şunları;  “Elveda baba! Seni çok özleyeceğiz. Bu vedayı hiç yakıştıramadık” sözlerini ön plana sürdüler. Diziden ayrılacak o isim sizce kim olması bekleniyor?

Sezon Finali Öncesi Neler Olacak?

Başrollerde olmak üzere; Yunus Emre Yılmazer, Pelin Akil, Oktay Kaynarca gibi başarılı olan isimlerin yer almış olduğu Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi her Salı akşamlarında ön plana çıkıyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz başarılı dizisi şok bir sezon finali bekleniyor!
Haziran ayında kısa bir ara verilebileceği bilinmekte. Sezon finalinde neler olacak? Diziden kim ayrılacak o isim kim olacak? Sorularıyla heyecan giderek yükselmekte.

Ayrılacak İsim İfşa Oldu!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ayrılacak olan isim resmen ortaya çıktı! Sevilen dizide Hızır Reis`in can dostu olarak bilinmekte olan Doğan Baba karakteri diziden üzücü bir veda ile ayrılması beklenirken sevenlerini şok etti.

Sevilen dizi Salı günü akşamı gelecek bölümde veda edecek ismin Ali Sürmeli olması beklenirken, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz`a ayrılığı hakkında bir şey açıklamadı.