EDHO Dizi Oyuncusu Sonunda Yeni Dizisini Buldu! Artık O Dizide Yer Alacak!

EDHO Dizi Oyuncusu Sonunda Yeni Dizisini Buldu! Artık O Dizide Yer Alacak!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz geniş kadrosuyla birlikte izleyicilere büyük oranda etkileme sağladı. Dizi bir ay bitirilmesi sağlanarak oldukça büyük boşluk sağladı. Oyuncularda yeni projelere geçiş yapmaya başladı. Yunus Emre Yıldırımer de yeni geçtiği projeyle ilgili detayları belli oldu.

ATV’de Eşkıya Dünyaya Hükümdar dizisi yedi sezondur devam ediyordu. Yaşanan gelişmelerden sonra dizinin devam edemeyeceği yönünde haberleri gelmesiyle oldukça sıkı takipçisi olan dizinin üzüntüyle karşılanmıştı. Oyuncuları yeni projelerde görmek de diziyi izleme nedeni olarak yer alıyor. İlk olarak sevilen dizi karakteri yeni projesinde detayları belli olmaya başladı.

Yunus Emre Yıldırımer Yeni Dizisi

Oyuncular arasından Yunus Emre Yıldırımer EDHO dizisinde Alparslan Çakırbeyli karakterini canlandırmasını sağlıyordu. Yeni projesinde Okul Yolu adında dizide yer alacağını duyuruldu. Yer alan dizi ATV ekranlarında yayına girecek. Ayrıca dizinin diğer oyuncu kadrosunda belirli olan Fatih Al ve Nihat Büyükağaç gibi tecrübeli oyuncular yer alıyor.

Yetenekli oyuncu yeni dizisinde nasıl bir etki sağlayacak ilerleyen zamanlarda net bir şekilde göreceğiz. Oyuncunun hayranları tarafından yeni projede yer almasına diziyi izleme nedeni olacaktır. Okul yolu dizisi de ilerleyen zamanlar geniş oyuncu kadrosu daha detaylı açıklanması sağlanacaktır.

Okul Yolu Dizisi Yönetmeni Kim?

Okul Yolu dizisinde yönetmen koltuğunda Sadullah Çelen olarak yerini alacak. Senaryosu Filiz Alpgezmen tarafından üstlenecek.