EDHO Bitti İlyas Çakırbeyli O Dizisinin Başrol Oyuncusu Oluyor

EDHO Bitti İlyas Çakırbeyli O Dizisinin Başrol Oyuncusu Oluyor

EDHO'dan ayrılan oyuncunun yeni durağı bir film oldu. Karabağ ile ilgili çekilecek filmde başrol oynayacak. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ayrılıp film çekecek olan oyuncu kim? ATV ile EDHO dizisindeki anlaşmazlık oyuncuları farklı projelere doğru itiyor.

Dünya gündemine de sık sık gelen Karabağ ile ilgili yeni bir filmin çekileceği öğrenildi. Başrollerinde ise EDHO dizisinden kısa süre önce ayrılmış olan başrol oyuncusu yer alacak. ATV ile EDHO yapımcı şirketi anlaşamayınca dizinin devamının çekilmemesine karar verilmişti. Farklı bir kanalda da yayınlanmayınca dizi resmen sona erdi. Üstelik Oktay Kaynarca da konuyla ilgili açıklama yaptı. Peki EDHO'dan ayrılıp yeni film çekimlerine katılacak oyuncu kim?

Ozan Akbaba Filmde Oynayacak

Ozan Akbaba'nın Kod adı Karababağ isimli filmde oynayacağı öğrenildi. Sevilen isim başrolde oynayacak. Üstelik filmde hangi karakteri canlandıracağı merak ediliyor. Şu an için net bir gelşme olmasa da film çekimleri başladığında kendisi ve oyuncu kadrosuna dair bazı bilgiler elde edeceğiz.

Çakırbeyli Karakterini Canlandırıyordu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Çakırbeyli karakteri ile gündeme gelmişti. Dolayısıyla başarılı ismin yıllardır ekranda olduğu ve büyük bir hayran kitlesine hitap ettiğini biliyoruz. Oynayacağı filmin ise 2022'in yaz aylarında yayınlanması bekleniyor. Şimdilik oyuncu kadrosuna dair gelişmeler yaşanmadı. Ancak önümüzdeki aylar filmle ilgili bazı paylaşımlarda bulunabiliriz.