EDHO Bitti Diye Beklerken Yeni Yayın Tarihi Ortaya Çıktı! EDHO Yapımcısından Sevindiren Paylaşım

EDHO Bitti Diye Beklerken Yeni Yayın Tarihi Ortaya Çıktı! EDHO Yapımcısından Sevindiren Paylaşım

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Dizinin tekrar yayınlanacağı belirtildi. Üstelik bu iddiaların arkasındaki isim ise EDHO'da çalıştığı belirtilen bir kişi. ATV'deki yayın serüveninden sonra EDHO'nun başka bir kanalda yayınlanacağını söyledi. Peki EDHO yayın tarihi belli oldu mu?

EDHO dizisi için bitti ve artık yayınlanmayacak şeklinde açıklamalar yapılıyordu. Pek çok oyuncu ise tarafsız açıklamalarda bulunarak kendilerine söyleneni tekrar etmekteydi. Ancak öyle bir iddia ortaya atıldı ki tüm dizi hayranları merak içinde kaldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi tekrar ekrana mı gelecek? EDHO yeniden yayınlanırsa bu sefer reyting rekorlarını alt üst edebilir. Oktay Kaynarca'nın başrolde oynadığı diziye 7. sezonda önemli oyuncular katılmıştı. Şimdi ise gelinen noktada diziyi ekranlarda göremiyoruz.

EDHO Geri Başlayacak mı?

EDHO'da kamera arkası pozisyonunda çalıştığını iddia eden bir kişi, söyledikleriyle herkesi şaşırttı. Çünkü ona göre dizi birkaç aylık ara verdi ve yakında farklı bir kanalla yeniden yayın hayatına başlayacak. Üstelik bu süre zarfında dizinin bir şekilde altyapısının hazırlanacağı da belirtiliyor.

Yayın Tarihi İçin 4 Ay Dendi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ortalama 4 ay sonrasında farklı bir kanalda çekileceği vurgulanıyor. Ancak konuya dair ne yapımcıdan ne de eski kanaldan bir açıklama geldi. Oyuncular da bunu reddetmekte. Kendilerine söylenen şey dizinin bittiği. ATV'de yıllarca yayınlandıktan sonra önemli bir kitle edinen EDHO, şimdi ise bu kitleyi tamamen kaybedecek mi bilinmiyor.