Ebru Şahin’in Yeni Dizideki Partneri Olay Oldu! Oyuncu Mesaj Yağmuruna Tutuldu

Ebru Şahin’in Yeni Dizideki Partneri Olay Oldu! Oyuncu Mesaj Yağmuruna Tutuldu

Yeni dizi Destan, Bozdağ film imzalı atv kanalı için hazırlanıyor. 9. yüzyılda geçecek olan dizi yeni sezon da tarihi yapımlarından birisi olarak öne çıkacak. Ebru Şahin, dizide Akkız karakterine hayat verecek. İşte diziye dair tüm detaylar...

Ebru Şahin Hercai dizisindeki 3 sezonluk başarısı sonrası, yeni sezon için yeni rolü ile hayranlarının karşısına çıkacak. Merak edilen konulardan biri ise ünlü oyuncunun Akkız dizisindeki partneri. Birkaç isim de öne çıkmıştı. Henüz karar verilmeyen üç genç isim var yapım ekibinin aklında.

Burak Tozkoparan, Kerem Arslanoğlu ile Edip Tepeli üçlüsünden birisinden beklenen karakter, eli ayağı tutmayan han oğlu Batuga canlandırması bekleniyor. Son dönemlerde Edip Tepeli, Sefirin Kızı dizisindeki Kavruk Ömer karakteri ile dikkat çeken ismi olmuştu.

Edip Tepeli, 2010 yılından bu zamana kadar setlerde yerini alıyor. Oyuncu; Kurt Seyit ve Şura dizisinden sonra Seni Kim Aldı Yıldızlar Şahidim, Hayati ve Diğerleri, Yaşamayanlar ve Sefirin Kızı isimli yapımlarda da kendini gösterdi.

Dizilerin yeni sezon hazırlıkları başladı!

Dizilerin yeni sezon hazırlıkları başladı! Gecen sezon Burak Tozkoparan Gençliğim Eyvah dizisinin ardından Menajerimi Ara gibi projelerde yer almıştı.  Paramparça dizisinde Ozan karakteri ile 2014 yılında öne çıkan oyuncu, başarılı performanslara da imzasını attı.

Kerem Arslanoğlu ise Kurşun dizisindeki Serdar karakteri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Kerem Arslanoğlu, TRT1 dizisi olarak yayınlanacak olan Hay Sultan isimli dizide de yer alıyor.

Ebru Şahin hayranları yeni sezonda kimin partneri olacağını merak ediyor. Emir Khalilzadeh, Türklerin İslamiyet’i seçmesinden önceki dönemi anlatacak olan Destan dizisinin yönetmeni olmuştu. Kuruluş Osman dizisinde yer almış olan Riva'daki platoda özel dekor ile hazırlanması için çalışmaların olduğu bilgisi de bulunuyor.

Burak Tozkoparan, Kerem Arslanoğlu ve Edip Tepeli üçlüsünden hangisi Batuga rolünü kapacak merak söz konusu.