Ebru Şahin’in Kısa Sürede Yıldızı Parladı! Yeni Dizisi Olay Oldu!

Ebru Şahin’in Kısa Sürede Yıldızı Parladı! Yeni Dizisi Olay Oldu!

Ebru Şahin Hercai dizisinde canlandırdığı Reyyan karakteri ile yıldızı parladı. Maldivler tatilinin sonrası oyuncu Afrika’ya gitti. Son halini hayranları ile paylaşmak isteyen oyuncu İmaj değişikliği yaptı. Yetenekli oyuncunun yeni projesi gündem oldu.

Saçlarına Afrika örgüsü (rasta) yaptıran dizi oyuncusu, yapmış olduğu yeni imajıyla ilk paylaşımını da yaparak bir bakıma takipçilerinin beğenisine de sunmuş oldu.

Ebru Şahin, Basketbolcu sevgilisi Cedi Osman’la Afrika’ ya gittiğine dair paylaşımları ile sosyal medyayı salladı. Kısa süre içerisinde takipçileri tarafından çok beğenilen oyuncu Yeni tarzı ile sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yerini aldı.

“Kraliçe, çok güzelsin, Afrika’dan bir güzellik” gibi birçok iltifatta bulunan hayranları ünlü oyuncu için bunun gibi kelimelerde bulundu ve bu tarzını da çok beğendiklerini belirten ifadeler kullandı. Oyuncunun paylaşmış olduğu yeni imajıyla yaptığı paylaşım 300 binden fazla beğeni aldı.

Ünlü oyuncunun hayat vereceği karakterde belli oldu

Ünlü oyuncunun hayat vereceği karakterde belli oldu. 27 yaşında ki Ebru Şahin yeni sezon için dönem dizisi olan ‘Destan’ ile televizyon ekranlarına gelmek için hazırlık yapıyor. Ünlü oyuncu Ebru Şahin’i, ‘Diriliş Ertuğrul’ ve ‘Kuruluş Osman’ gibi dizilerin yapımcısı olan Bozdağ Film’in yeni tarihi dizisinde bu defa çok farklı bir rolde izleyeceğiz. Ünlü yıldız yeni dizisinde, ‘Akkız’ karakterine hayat verecek.

Adı Destan olarak değiştirilen dizinin, ilk önceki adı Akkız’ dı. Daha sonra Destan olarak değiştirilen dizi ise Türklerin İslamiyet’i kabul etmesinden önceki 9. yüzyılda geçmekte. Destan dizisi, bir genç kız ile bir hanın oğlunun aşkı anlatılıyor.

Yönetmenliğini Emir Khalilzadeh yapacak olan dizi temmuz ayının sonu gibi çekimlerine başlanacak. Dizinin senaryosunu da Sedef Nehir Erdem ve Ayşe Ferda Yılmaz kaleme alacak. Ebru Şahin Yeni projesinde at bineceği için şimdiden çalışmalara başladı.