Ebru Şahin Yeni Projesini Açıkladı! Şahin'i Görenler Gözlerine İnanamadı

Ebru Şahin Yeni Projesini Açıkladı! Şahin'i Görenler Gözlerine İnanamadı

Yetenekli oyuncu Ebru Şahin, Hercai dizsinin ardından başka projeler ile gündeme geldi. 3 sezon boyunca Hercai dizisinde boy gösteren Ebru Şahin, yeni projesi hakkında açıklama yaptı. Güzel oyuncu Ebru Şahin, yeni projesi için boy gösterecek. Detaylar...

Güzel oyuncu Ebru Şahin, 3 sezon boyunca Hercai dizisinde Reyyan karakteri ile televizyon ekranlarına geldi. Başarılı oyuncu Ebru Şahin, Hercai dizisinde sergilediği performans ile dünya çapında da birçok hayran kitlesine sahip oldu.

Bunun dışında Hercai dizisinin bitmesinin ardından yetenekli oyuncu Ebru Şahin’in yeni projelere başladığı ortaya çıktı. Ebru Şahin ATV’de Destan isimli dizinin kadrosunda yer almaya hazırlanıyor. Alınana bilgiler neticesinde Ebru Şahin, Hercai dizisinde Akkız karakterine hayat verecek.

Ebru Şahin’in hayat vereceği karakter belli oldu

Ebru Şahin’in hayat vereceği karakter belli oldu. Hercai dizisinde Reyyan karakteri ile parlayan Ebru Şahin’in Destan karakterinde hayat vereceği karakter açığa çıktı. Alınan bilgiler neticesinde Ebru Şahin, Akkız karakterine hayat verecek.

Basketbolcu Cedi Osman ile aşk yaşayan Ebru Şahin’in evlilik yolunda olduğu söyleniyor. Fakat Cedi Osman ve Ebru Şahin’den evlilik hakkında net bir açıklama gelmedi. Şahin hayranları ise ikilinin ne zaman evleneceğini merak ediyor.

Destan dizisinin yayın tarihi belli oldu mu?

Destan dizisinin yayın tarihi belli oldu mu? ATV’de ekranlara gelecek olan Destan dizisinin yayın tarihi henüz belli olmadı. Dizinin oyuncu kadrosunda bulunan Ebru Şahin, çekimlere başladıklarını söyledi. Bunun haricinde teknik olarak ok atma stilini öğrendiğini dile getirdi.

Çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini dile getiren Ebru Şahin, Akkız karakteri ile gündeme damga vurmaya hazırlanıyor. Güzel oyuncunun hayranları ise Ebru Şahin’in nasıl bir karaktere bürüneceğini merak ediyor.