Ebru Şahin Dizi Başlamadan Partnersiz Kaldı! Destan Dizisi Hakkında Tüm Detaylar Ortaya Çıktı

Ebru Şahin Dizi Başlamadan Partnersiz Kaldı! Destan Dizisi Hakkında Tüm Detaylar Ortaya Çıktı

Yetenekli oyuncu Ebru Şahin, Hercai dizisi ile elde ettiği çıkışın ardından yeni bir dizi anlaşması yaptığını açıkladı. Alınan bilgiler neticesinde güzel oyuncu Bozdağ Film tarafından yapılan Destan isimli dizide başrol olacak. İşte haberin detayları...

ATV ekranlarında hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan Ebru Şahin şimdilik tek başrol oyuncusu oldu. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncunun henüz partnerin netleşmedi. Bu konuda bazı isimler ön plana çıksa da yeni gelişmelerin olmaması dizi hayranlarını merakını da bir nebze arttırdı. Kuruluş Osman ve Diriliş Ertuğrul imzasıyla Bozdağ filmin yeni dizisi titiz bir çalışma ile devam ediyor.

Dizi hayranları Ebru Şahin ile uyumlu olabilecek ismi merakla bekliyor. Alınan bilgiler neticesinde Ebru Şahin'in partneri Kerem Arslanoğlu ön plana çıktı. Destan isimli dizinin erkek başrol oyuncusu için diğer bir aday ise Burak Tozkoparan oldu. Burak Tozkoparan en son Menajerimi Ara adlı dizide boy gösterdi. Ayrıca dizide düşünülen isimlerden birisi de Sefirin Kızı dizisinde ön plana çıkan Kavruk Ömer olarak bilinen Edip Tepeli olabilir.

Şahin’in partneri belli oldu mu?

Şahin’in partneri belli oldu mu? Bu iç isim Ebru Şahin'e partner olarak gelebilir. Ancak 3 aday arasında öne çıkan bir diğer isim ise Kerem Arslanoğlu oldu. Batuga gibi eli ve ayağı tutmayarak öne çıkacak olan bir karakteri canlandırmak kolay olmayacak. Bundan dolayı seçilecek olan ismin başarılı bir şekilde rolün hakkını vermesi lazım. Yapım ekibi de bundan dolayı titiz çalışmalarına devam ediyor. Destan dizisinde Ebru Şahin'e benzer 6 ila 8 yaş arasında çocuk yıldız arayışı da devam ediyor. Çünkü at kız karakterinin küçüklüğü dizide yer alacak.

Selim Bayraktar, Filiz Ahmet ve Kaan Çakır isimleri de dizi için görüşmelerin sürdüğü isimler olarak ön plana çıktı. Destan dizisi için kurulacak kadro hikâyenin tutulması noktasında önemli. Dizi hayranları heyecanla yeni oyuncuları bekliyor. Ayrıca en çok Ebru Şahin'in yeni sezonda kiminle partner olacağım merak söz konusu oldu.