Duy Beni Dizisi Durmadan Şikayet Ediliyor! RTÜK'ten Diziyle İlgili Yeni Karar Geldi mi?

Duy Beni Dizisi Durmadan Şikayet Ediliyor! RTÜK'ten Diziyle İlgili Yeni Karar Geldi mi?

Duy Beni dizisi RTÜK'e defalarca şikayet edildi. Sosyal medyada dizi ile ilgili düzenli olarak eleştirel paylaşımlar yapılıyor. Bazı sahneler büyük ses getirdi. Peki ya bu konu hakkında RTÜK'ten yayından kaldırma cezası veya para cezası gibi hamleler gelecek mi? İzleyiciler diziden neden rahatsız?

RTÜK, Duy Beni dizisi ile ilgili şikayetlerle gündeme gelmekte. Star TV dizisi, ilk başlarda yüksek reyting elde etmişti. Hali hazırda çok izleniyor ancak bazı sahneler tepki çekmekte. Özellikle de zorbalıkla ilgili olan sahneler ilk haftadan gündem olmuştu. Şimdi ise bu sahnelere yenileri eklendi.

Aileler Öpüşmelerden Rahatsız!

Gençlik dizisine öpüşmelerden rahatsız olan aileler, çocuklarının yanlış etkilendiğini düşünüyor. Kimi izleyiciler ise zorbalık konusunda aynı fikirdeler ancak öpüşme sahnelerinin nasıl zarar verebileceğini soruyor. Dolayısıyla izleyiciler de üçe bölünmüş vaziyette. RTÜK'e yapılan şikayetler büyük ses getirdi.

RTÜK'ten Karar Geldi mi?

Öte yandan RTÜK'ten nasıl bir karar gelecek merak konusu haline geldi. Gündemdeki gelişmeler ve dahası haberimizde olacak. Bakalım Duy Beni dizisi herhangi bir ceza alacak mı hep birlikte göreceğiz. Yakın zamanda detayların ortaya çıkması planlanıyor.