Euro 38,15 %0,03
Dolar 34,11 %0,03
Sterlin 45,77 %0,14
Altın 2.915 %0,06

Duy Beni Dizi 20. Bölüm ile Final Yapacağı Netleşti!

Star TV dizisi Duy Beni'deki güncel gelişmeler ortaya çıktı. Dizinin 20. bölüm ile final yapacağı kesinleşti. Final fragmanından kareler ve son bölümde yaşananlar gözler önüne serildi. İşte dizideki olaylar silsilesi...

duy beni

Star TV dizisi Duy Beni'den gelecek hamle sonrasında final iddiaları kesinleşti. Sevilen dizi ekranlara veda etmek için gün sayıyor. Öte yandan bizleri hangi gelişmeler beklemekte sizlerle paylaşacağız. Dizinin final haberini duyanlar şok üstüne şok yaşadı.

20. Bölümle Final Yapacak

Birbirinden önemli oyuncuların başrolde oynadığı Duy Beni dizisi, final yaparak yayın hayatına veda edecek. Dolayısıyla dizi ile ilgili bu gelişme sonrasında bizleri nelerin beklediğini açıklayacağız. Son zamanlara damgasını vuran dizide bizleri  başka neler bekliyor? 20. bölümle birlikte dizinin finali izlenecek.

Duy Beni Son Bölüm Özeti

"Kanat Ekim’e Gaye’yle arasında bir şey geçmediğini anlatmak için çabalarken Gaye başının belada olduğunu söylerek Kanat’ların evinde kalmaya başlar. Burada ona yakınlaşmaya çalışır ama başarısız olur.

Okulun Güvenlik görevlisi Mevlüt, Ekim’in dolabına koyduğu kupayı kendi alarak Ekim’i kurtarmış gibi bir algı yaratır. Ekim ona müteşekkirdir ve birlikte hayvan barınağına giderler. Kanat, Ekim’i kıskanır ve peşlerinden gider.

Bu sırada Melisa, Ozan’ın Ateş yüzünden okulu bıraktığını anlar. Bu günlerde bir rüya görür ve bu rüya Ozan’ın kendisi için ne kadar önemli olduğunu anlamasını sağlayacaktır. Ozan’ın evinin önüne gidip aşkını itiraf eder."

Yazar: Haberci
<