Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinden Ayrılan Oyuncular Yeni Bir Dizi İle Ekranlara Gelecek! EDHO Dizisine Rakip Mi Olacaklar?

Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinden Ayrılan Oyuncular Yeni Bir Dizi İle Ekranlara Gelecek! EDHO Dizisine Rakip Mi Olacaklar?

Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi oyuncularından bir haber geldi. Diziden ayrılan ve ayrılacak olan karakterlerin yeni bir proje ile ekranlara geleceği açıklandı. Hangi dizi geliyor ve hangi oyuncular dahil olacak?

ATV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 7. sezon hazırlığını sürdürüyor. Alınan bilgiler neticesinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başladığı günden bu yana yönetmenliğini Onur Tan üstleniyor. Onur Tan yeni proje ile gündeme geldi...

İstikrarlı bir şekilde yoluna devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 199. bölümü ile birlikte ekranlara gelecek. Salı akşamları ekranlara gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi en iyi yapımların başında yer alıyor. Yönetmenliğini Onur Tan'ın üstlendiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 7. sezon hazırlığına başladı.

Dizinin yönetmeni bomba gibi bir proje ile geliyor

Senelerdir ekranlarda olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yaratıcısı ise Bahadır Özdener'dir. Bahadır Özdener, senaryo dışında artık yapımcılar da yöneldi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki güvenini devam ettiren Bahadır Özdener ve Onur Tan ikilisi dizi çalışmalarına büyük bir titizlik çerçevesinde başladı. Benim Hayatım isimli projenin genel yönetmenliğini üstlenen Onur Tan, bomba gibi bir projeye imza attı.

İkilinin yeni projesi merak söz konusu oldu

Alınan bilgiler neticesinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Savaş Özdemir de yeni projeye dahil oldu. Senaryosunun Sadettin Tolan'a ait olduğu dizi, dram yapımı olarak ekranlara gelecek. Oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çeken proje, şimdiden merak söz konusu oldu.