Dünya Hali Dizisi Erken Final Kararı Aldı! TRT'den Dünya Hali Dizisi Açıklaması Geldi

Dünya Hali Dizisi Erken Final Kararı Aldı! TRT'den Dünya Hali Dizisi Açıklaması Geldi

Dünya Hali dizisi izleyicilerine üzücü haber verildi. Büyük umutlarla yayın hayatına başlamış olan dizinin birkaç hafta içerisinde final yapacağı ifade ediliyor. TRT 1 dizisinin oyuncu kadrosu çok beğenilmekteydi. Peki dizi neden bitecek? Dünya Hali final kararıyla ilgili son gelişmelere değineceğiz.

TRT 1, genel itibari ile yüksek reytingli dizilere sahip. Ancak gelinen noktada bazı yapımların reytingi iyice düştü. Bu da kanalı harekete geçirdi ve en kısa sürede final yapılması gerektiği düşüncesini ortaya çıkardı. Peki Dünya Hali dizisi ne zaman final yapacak? Dizinin kaçıncı bölümde ekranlar veda edeceğiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Dünya Hali Final Tarihi

Dünya Hali'nin 20. bölümde final yapacağı haberi geldi. Başrollerinde oynayan Pelin Abay ve Caner Şahin'in iyi performans sergilediğini söylemek mümkün. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosunda oldukça ünlü isimler de bulunuyor. Mekin Sezer, Zeki Ocak, Adnan Başar ve Hakan Emre Ünal'ın da dizi kadrosunda olduğunu belirtelim. Dolayısıyla bu yapımın final yapması bir noktada izleyenleri de üzdü.

Dizi Erken Bitiyor

Öte yandan TRT 1'de yayınlanan pek çok dizinin yayın hayatına birkaç sezon sonra veda ettiğini görüyoruz. Bu durum dizilerin kalitesi ve reytingleriyle bağlantılı. Dünya Hali dizisi gerekli reytinglere erişemediği için erken final yapmasına karar verildi. Diziyi izleyenler sosyal medya üzerinden final kararına tepki gösterseler de artık iş işten geçti diyebiliriz.