Doktorlar Dizisinin Sevilen Oyuncusundan Acı Haber Geldi!

Doktorlar Dizisinin Sevilen Oyuncusundan Acı Haber Geldi!

Doktorlar dizisinin başarılı oyuncusu bu sefer kötü bir haberle karşımıza çıktı. Melike Güner, Zenan karakteri ile tanınıyordu. Yaptığı paylaşımla birlikte herkesi sarsan gerçeği açıkladı. Peki Melike Güner'in paylaşımında ne yazıyordu? Ünlü oyuncular da paylaşıma yorum yaptı...

Doktorlar dizisindeki Zenan karakteriyle olan performansı çok beğenilen ünlü oyuncu, bir dönemin en çok konuşulan isimleri arasındaydı. Başarılı performansının yanı sıra Doktorlar dizisinin hala internet üzerinde izlendiği biliniyor. Fakat Melike Güner, bu sefer çok daha farklı bir sebeple gündeme geldi. Ünlü isim acı haber karşısında gözyaşlarına boğuldu. 20 Ocak'ta gerçekleşen bir olay neticesinde sosyal medyadan üzücü haberi takipçileri ve sevdikleri ile paylaştı.

Melike Güner'in Annesi Vefat Etti!

Başarılı oyuncu Melike Güner'in annesi hayata gözlerini yumdu. Vefat haberini veren isim ise kızıydı. Melike Güner'in sosyal medya paylaşımında yer alan sözler dikkat çekti. Annesinin vefat ettiğini ve taziye mesajlarını ileten herkese teşekkürlerini sunduğunu yazdı. Kendisine çok fazla başsağlığı mesajı geldi.

Ünlüler de Yorum Attı

İsmail Demirci ve Feyyaz Duman gibi ünlüler de oyuncunun annesinin vefatı üzerine başsağlığı mesajlarını iletti. Pek çok kişinin yorum attığı paylaşımda hüzün hakimdi. Doktorlar dizisindeki rolü ile yıldızlaşan ünlü isme pek çok kişi üzüldü.