Doğduğun Ev Kaderindir Senaristinden Final Açıklaması!

Doğduğun Ev Kaderindir Senaristinden Final Açıklaması!

TV 8 kanalında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi gerçek hikayeden alınmıştır. Yaşanan olaylar sonrasında Zeynep'in, Barış'a olan tavırları izleyicileri çok kızdırmıştı. Birde bebek çıkması dizinin finali geldiği anlamına geliyor.

TV8 ekranlarında her çarşamba günü yayınlanmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin senaristinden beklenmedik açıklamalar geldi! Zeynep’in Barış’a karşı olan davranışları ve hareketlerine seyirci oldukça kızdı! Dizinin yeni yayınlanan ön izlemesin de senarist oldukça fazla linç yedi. Dizi finale mi gidiyor?

Zeynep'in Son Hamlesi!

Son bölümüyle izleyicileri kızdırtan ve şoka uğratan Zeynep, en son Mehdi’yi seçerek kararlarını belli etmeye başlamıştı. Sürekli Mehdi için savaş veren Zeynep bir türlü Barış’ın ona karşı tavırlarını ve sevgisini göremediği için seyirci sürekli isyan ediyor. Her zaman netliğini göstermeyi sevmeyen Zeynep, son bölümde Barış’ın ablasıyla görüşerek ayrılmak istediğini dile getirse bile sürekli aklında onun olduğu kesinlikle belliydi.

Barıştan Evlilik Teklifi!

Barış’ın kendini toparlayarak iyi bir hale bürünmesinden sonra ayrılmayı düşünen Zeynep bir anda neye uğradığını şaşırdı! Beklenmedik zamanda evlilik teklifi almasıyla şaşkınlığına engel olamayan Zeynep nasıl bir cevap vereceğini bile unutmuş durumda kaldı. Barış’ın ablası böyle bir şeyin olmayacağını sinirli bir şekilde açıkça dile getirdi. Seyirciler olan durumlara karşı Zeynep’in ne diyeceğini merak etse bile fragmanda yaşanan şeyler yüzünden Barış’a hayır diyeceğini tahmin ediyorlar.