Doğduğun Ev Kaderindir Senaristi Mehdi'nin ve Dizinin Fişini Çekti!

Doğduğun Ev Kaderindir Senaristi Mehdi'nin ve Dizinin Fişini Çekti!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde beğenileri toplamış reytingleri artışa geçmişken beklenmedik olay oldu. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden Mehdi ayrıldı. Doğduğun Ev Kaderindir mehdi neden ayrıldı? Doğduğun Ev Kaderindir Mehdi kimdir?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde bu zamana kadar yaşanan en acıklı bölümü izleyeceğiz. Mehdi'nin içerisinde olduğu bazı sahneler o kadar etkileyici olacak ki izleyiciler gözyaşlarına boğulacak. Dizinin bambaşka bir boyuta taşındığını göreceğiz. Adeta senaryo değişikliğine ve final yapmaya gidercesine önemli sahneler yaşanacak. Hiç beklenmedik anda hayatını kaybedecek karakterin öyküsüne değineceğiz.

Mehdi Vurularak Ölüyor!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi'nin ölümüne şahitlik edeceğiz. Mehdi, sevenlerini korumak üzere girdiği çatışmada hayatını kaybedecek. Bu nedenle dizinin artık bir başrol oyuncusu eksik olacak. Başrolde yer alan ünlü ismin diziden ayrılmasıyla her şey daha da farklı şekillenecek.

İbrahim Çelikkol Diziden Ayrıldı mı?

İbrahim Çelikkol, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden ayrılıyor. Diziden ayrılma nedeni olarak pek çok iddia ortaya atıldı fakat en etkili cevabın senaryo olduğunu söyleyebiliriz. Bir süredir böylesine acı verici bir olayın yaşanacağı düşünülüyordu. Ancak zaman bakımından bu kadar erken olması beklenmemekteydi. Şimdi ise İbrahim Çelikkol'un canlandırdığı Mehdi karakteri vurularak hayatını kaybetti. Bu acıklı sahnede pek çok kişi gözyaşlarını tutamadı. Fragmanda gördüğümüz kadarıyla izleyenleri duygusal sahneler bekliyor. Fakat ne yaşanırsa yaşansın izleyiciler diziyi izlemeye daha da sıkı bir şekilde devam edecek. Mehdi karakterinin beklenmeyen ölümü karşısında da İbrahim Çelikkol diziden ayrılacak.

İbrahim Çelikkol Diziden Neden Ayrılıyor?

İbrahim Çelikkol'un diziden ayrılması gerçekten de hiç umulacak bir şey değildi. Çünkü dizinin gidişatı oldukça iyiydi ve Mehdi karakteri de adeta vazgeçilmez isimler arasındaydı. Fakat İbrahim Çelikkol bir şekilde diziden ayrıldı. Diziden ayrılma nedeni için ise senaryoya bağlı olduğu iddia edildi. Yani set içi tartışma veya farklı bir proje için değil, tamamen dizinin senaryosunda böyle bir olay yer aldığı için diziyle olan bağının kesildiği düşünülüyor. Mehdi karakterinin ölümünden sonra Barış ve Zeynep'in nasıl bir tavır takınacağı merak konusu oldu. Çünkü Mehdi, ölmeden önce Zeynep'i koruyarak onun hayatını kurtarmıştı.