Doğduğun Ev Kaderindir Reytingleri Artacak! Barış ve Zeynep Sonunda Yakınlaşıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir Reytingleri Artacak! Barış ve Zeynep Sonunda Yakınlaşıyor!

Barış ve Zeynep arasındaki soğukluk bir süredir izleyicileri rahatsız etmekteydi. Hatta Doğduğun Ev Kaderindir dizisi senaristlerine tepki gösteriliyordu. Ancak nihayet beklenen konuşma gerçekleşti. Barış ve Zeynep'in yakınlaşması reytingleri artıracak.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde ilginç olaylar yaşanıyor. İbrahim Çelikkol'un diziden ayrılması reytingleri biraz düşürmüştü. Ancak daha sonra dizide yaşanan bazı olayların reytingi artırabileceği görüldü. Barış ve Zeynep arasındaki ilişkinin gelişmesi izleyicileri sevindirdi. Doğduğun Ev Kaderindir dizisi senaristleri bir süredir bu nedenle eleştiriliyordu. Zeynep'in sürekli olarak Mehdi'yi düşünmesi ancak Barış ile arasının çok da iyi olmaması izleyicinin dikkatini çekmişti. Şimdi ise Mehdi'nin ayrılığıyla beraber dizide önemli gelişmeler meydana gelmekte.

Barış ve Zeynep Yakınlaşacak!

Zeynep ile Barış arasındaki bu uyum bölümler ilerledikçe daha da artıyor. Nihayet Zeynep karakteri bir şekilde Barış ile iyi anlaşmaya başladı. Bu durum gerçekten de can sıkıyordu. Mehdi'nin ayrılığı bir yandan iyi bir yandan kötü oldu. Fakat dizinin geleceği için senaryonun bu şekilde ilerlemesi şarttı. Özellikle de Zeynep'teki değişimin çok fazla olduğu düşünülmekte. İzleyiciler yine de Zeynep'teki bu ani değişimin kalıcı olup olmadığını kestiremiyor. Çünkü bir anda Barış'tan soğuyabilir. Bu nedenle son dönemin en çok eleştirilen karakterlerinden biri de Zeynep oldu.

Doğduğun Ev Kaderindir Reytingleri Toparlanıyor!

 Barış ve Zeynep birlikteliğinden sonra Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin reytinglerinde toparlanma görülecek. Artık arzulanan sahnelerin yaşanacağı düşünülüyor. Aksi takdirde dizinin yeni sezon çekimleri gerçekleşemeyecek. Sezon finali yapılmasına az bir zaman kala izleyicilerin isteği doğrultusunda bir çekim yapmaları gerekiyor. Kanalla yeni sezon için görüşmeler yapabilmeleri için gerekli bir durum diyebiliriz.

Zeynep'ten Barış'a Güzel Sözler

Zeynep'in "seni benim karşıma yüzüm gülsün diye çıkarmış" sözleri dizinin yeni bölümüne damgasını vurdu. Fragmanda dizinin hikayesinin artık bu ikilinin aşkına doğru dönüşeceği görülüyor. Yine de yeni bölümü izlemeden tam olarak karar vermek doğru olmayacaktır. Dizinin yeni bölümünü iple çeken herkes sosyal medyada görüşlerini paylaşıyor. Doğduğun Ev Kaderindir merakla beklenen bölümünde izleyicinin isteğini karşılayabilecek mi hep birlikte göreceğiz.