Doğduğun Ev Kaderindir Final Yaparken Demet Özdemir Detayı Şok Etti!

Doğduğun Ev Kaderindir Final Yaparken Demet Özdemir Detayı Şok Etti!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi final yaparak TV8'deki yayın hayatına veda ediyor. Dizi ne zaman final yapacak? Dizinin final tarihi nedir? 2 sezon boyunca elinden geleni yapan Demet Özdemir hakkında bilinmeyenler ise izleyiciyi şok ediyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi bir süre önce final kararı almıştı. Dizinin sona erecek olması izleyicileri üzse de 2 sezon boyunca gösterilen performans takdir edildi. Doğduğun Ev Kaderindir dizisi final bölümü ne zaman yayınlanacak? Ayrıca dizinin yeni bölümünde yaşananlar merak ediliyor. Demet Özdemir, sezon boyunca alkışlanacak bir performans sergiledi. Bu yüzden izleyicilerin de kalbini kazandı diyebiliriz. İşte TV8'de yayınlanan dizi ile ilgili bilinmeyenler...

Doğduğun Ev Kaderindir Final Yapacak

Final yapacağı kesinleşen Türk dizileri arasına bir yeni isim daha katıldı. Doğduğun Ev Kaderindir dizisi de artık final yapacaklar kervanında kendine yer buldu. Düşen reytinglerle beraber senaryonun da finale göre değiştirilmesi dizinin biteceği gerçeğini ortaya koydu. Önümüzdeki haftalarda dizinin final yapması bekleniyor. Yani Mayıs ayında final yapması muhtemel. Eğer Mayıs ayında olmaz ise Haziran ayında kesin olarak ekranlara veda edilecek.

Demet Özdemir Büyük Takdir Topladı!

Başarılı ve güzel oyuncu Demet Özdemir'in final yapan Doğduğun Ev Kaderindir dizisine olan katkısı büyük. Sevilen oyuncu daha önce farklı alanlardaki dizilerde rol aldı. Komedi dizilerinde gösterdiği başarılı performans sonrası dram dizisinde aynı etkiyi yaşatacağına pek ihtimal verilmiyordu. Ancak beklenmedik şekilde ünlü oyuncu büyük bir başarı ortaya koydu. Ünlü oyuncunun canlandırdığı Zeynep karakteri o kadar gerçekçi ve drama uygundu ki izleyenler gözlerine inanamadı. Genel olarak komedi dizilerinde oynayanların bu tarz dram temalı yapımlarda başarılı olamadığı biliniyor. Ancak Demet Özdemir tüm zincirleri kırdı ve kendisinin yapabileceği en iyi performanslardan birini ortaya koydu. 

Doğduğun Ev Kaderindir Finalde Neler Yaşanacak?

Demet Özdemir'in hayat verdiği Zeynep karakteri ile Barış'ın büyük aşkı final bölümünde bir kez daha vurgulanacak. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin mutlu bir son ile ekranlara veda etmesi bekleniyor. Ancak bu tam olarak mümkün olmayabilir. Çünkü dram temalı bir dizi olduğundan başrol karakterlerinden birinin finalde ölebileceği düşünülüyor.