Doğduğun Ev Kaderindir Dizisinde Zeynep'in Başı Yine Belada! Zeynep'e Mutluluk Haram!

Doğduğun Ev Kaderindir dizinin akışı tamamen değişti. Dizisinin akışı nereye doğru gidiyor. Zeynep mutlu olabilecek mi? Mehdi, Zeynep'in başını yine mi belaya sokacak? Cengiz'in sözleri neyi ifade ediyor?

Doğduğun Ev Kaderindir 17 Mart 2021 akşamı yayınlanacak olan bölümde ilginç şeyler  olacak. Zeynep'in başına neler gelecek? Mehdi'nin tutarsızca yaptıkları yüzünden. Çarşamba akşamı ekranlar  kilitlenecekmiş gibi duruyor.

Zeynep'e Mutluluk Haram!

Zeynep'in yaşadıkları olay oldu. Ne mutlu olabildi. Nede mutluluğa yakınlaşabildi. Evlilik hayalleri ve hazırlıkları bile yalan oldu. Ne zaman Mehdi, Zeynep'in hayatına girdi her şey ters düz oldu. Zeynep'in başı beladan kurtulamaz oldu. Çarşamba günü  yayınlanacak olan bölümde ise Zeynep'i neler bekliyor hep birlikte göreceğiz.

Dizisinin Akışı Değişti!

İbrahim Çelikkol ve Demet  Özdemir'in başrolünü paylaştığı diziye Engin katılmıştı. Engin'in katılmasıyla dizisinin akışı tamamen değişti. Bu sözlerden sonra izleyicilerin tahmini fatura Zeynep'e kesilecek gibi gözüküyor. Zeynep'in başı Mehdi  yüzünden tekrar belaya girecek.