Doğduğun Ev Kaderindir Dizisinde Akıl Almaz Olay! Tüm Eşitlik Bozuluyor!

TV 8 ekranlarının fenomen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir ’de olaylar gelişmeye devam ediyor. Zeynep yaşattıklarıyla şaşırtmaya sürekli devam ediyor. Barış ve Zeynep isimli karakterlerin bu bölümde başlarına çok büyük bir olay geleceğe benziyor!

TV 8 ekranlarının popüler dizisi Doğduğun Ev Kaderindir ’de olaylar gelişmeye devam ederken bir yandan Zeynep yaşattıklarıyla şaşırtmaya sürekli devam ediyor. Barış ve Zeynep isimli karakterlerin bu bölümde başlarına çok büyük bir olay geleceğe benziyor! İzleyicileri etkileyen dizide bu haftaki bölümde neler olacak?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde bu hafta yayınlanmış olan 36. Bölümün ikinci fragmanında heyecan git gide artarken bomba olaylar da yaşanmaya devam ediyor. Bu bölümde silahların çok fazla yer aldığı kesin gibi. Son zamanlarda Barış ve Zeynep ikilisinin aileleri hakkında duydukları endişe gerçek mi olacak herkes merak ederken tehlike altında oldukları da kesinleşti. Avukatlığını mecburen korumak zorunda kalan Zeynep, bütün her şeyin sorumluluğunu üstüne alacak gibi duruyor. Mehdiyi hapisten çıkardıktan sonra seyirci ona karşı çok kızgın olsa bile yaşantısında sürekli yanında istiyor.

Zeynep ve Barış Tehlikede!

Zeynep, Barışa olan sevgisini her zaman çok büyük gibi gösterse de ilerleyen zamanlarda yaşadığı şeyler yüzünden istediği şekilde gitmeyecek. İki oyuncu da birbirlerine çok yakışarak, güzel bir çift performansı sergilese bile bundan sonra başlarına ne gelecek çok merak ediliyor. Dizinin yapım ve senarist ekibi özellikle çatışmaları ve gelecekte heyecanı artırmaya yönelik hareketler yazacağı belirli.

Ali Rıza Evlilik Teklifi Ediyor!

Yeni yayınlanacak olan bölümdeyse Sultan ve Ali Rıza karakterlerinin ilişkilerinin mutluluğu ön plana çıkıyor. Ek olarak Ali Rızanın evlilik teklifi fragmana damgasını vuruyor! Seyirciler bu olacaklara karşılık sosyal medya platformlarında çok tepki gösterseler de bir şey elde edemeyeceklerinin farkındalar.