Doğduğun Ev Kaderindir Dizisi Zor Durumda! Doğduğun Ev Kaderindir Neden İzlenmiyor?

Doğduğun Ev Kaderindir Dizisi Zor Durumda! Doğduğun Ev Kaderindir Neden İzlenmiyor?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisini izleyenler, son haftalarda dizideki gidişatın bozulduğunu düşünüyor. Doğduğun Ev Kaderindir final mı yapacak? Doğduğun Ev Kaderindir neden izlenmiyor? Doğduğun Ev Kaderindir dizisine ne oldu?

 Bu nedenle sosyal medyada pek çok kişi diziyi eleştirmekte. Mehdi'nin ölümünden sonraki süreçte yaşanan bazı değişimler diziye iyi gelmedi. Ancak Doğduğun Ev Kaderindir, her şeye rağmen izlenmeye devam ediyor. Bunun en büyük nedeni ise sevilen yapımın geçmişteki olumlu performansı. Şimdi ise Doğduğun Ev Kaderindir'e yeni katılan oyuncuların eski tadı veremedikleri konuşulmakta. Etkileyici bir giriş yapamadıkları için izleyicilerin beğenisini pek kazanamadılar.

Doğduğun Ev Kaderindir İzlenmiyor!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin eskisi kadar izlenmediği reyting sonuçlarından anlaşılıyor. Ayrıca dizinin yeni bölüm fragmanına da o kadar fazla ilgi gelmedi. Dizinin bu gidişle etkisiz bir final yapacağı düşünülmekte. Bir aralar düzelmekte olan reytingleri şimdi iyice bozuldu. Dizideki Tarık ve Nesrin'in ön planda olmaya başlaması da bir etken. Dizide artık senaryo tıkanıklığının yaşandığı hissediliyor. Eğer dizinin senaryosu bu kadar sıkışmış ise bir an önce final yapması daha doğru olacaktır. Öbür türlü izleyicilerin aklında sıkıcı ve senaryosu ilerlemeyen bir dizi olarak hatırlanmak pek de iyi bir seçenek değil. Dizinin güzel zamanlarının hatrına izleyicilerin her şeye rağmen yeni bölümleri izlediği belirtiliyor.

İzleyiciler Tarık ve Nesrin'e Isınamadı

Tarık ve Nesrin arasındaki aşk git gide artmakta. Ancak izleyiciler Mehdi, Zeynep ve Barış üçlüsüne alıştıkları için yeni karakterlerin arasındaki etkileşim pek de etkileyici gelmiyor. Barış ve Zeynep'in hatrına izlenen dizinin ne zaman sona ereceği de bilinmiyor. Son yaşanan olaylar gerilimi daha da arttırdı.

Zeynep ve Barış İişkisi İlerleyecek mi?

Zeynep ve Barış arasındaki ilişkinin daha da güzelleşmesi bekleniyor. Hali hazırda finale bu kadar az zaman kalmışken artık hikayenin bir şekilde anlamlı bir hale gelmesi şart. Zeynep'in Barış'a karşı biraz daha ağır davrandığı biliniyor. Bu konuda izleyicilerden de tepki alan karakterin artık daha hızlı hareket etmesi şart. Ayrıca Barış'ın kapılarını sonuna kadar açmış olması da bir işaret. Zeynep'in son bölümlerde ettiği iltifatları da düşünecek olursak Barış ve Zeynep ilişkisinin geleceği parlak.