Doğduğun Ev Kaderindir Dizisi Yeni Adımlar Atıyor! Güçlü Oyuncu Diziye Dahil Oluyor!

Doğduğun Ev Kaderindir Dizisi Yeni Adımlar Atıyor! Güçlü Oyuncu Diziye Dahil Oluyor!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi'nin ayrılışından sonra reytinglerde düşüşler yaşadı. Toparlamak için adımlar atmaya başladılar. Güçlü bir oyuncuyu kadrosuna dahil ediyorlar. Bu oyuncu kimdir? Hangi karakteri canlandıracak?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde yaşanan olaylar izleyiciyi fazlasıyla etkiledi. Mehdi'nin ayrılmasından sonra dizinin reytinglerinin daha da düşebileceği kaydedildi. Buna önlem olarak diziye yeni ve güçlü bir oyuncu katılacak. Dizinin seyrini değiştirmesi bekleniyor. Peki Doğduğun Ev Kaderindir dizisine katılan oyuncu kimdir?

Fırat Doğruluoğlu Doğduğun Ev Kaderindir'de!

Fırat Doğruluoğlu'nun bundan sonraki süreçte Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynayacağı açıkladı. Yapılan bu açıklama sonrası ünlü oyuncunun hangi karakteri canlandıracağı ise netleşti.

Tarık Karakterine Hayat Verecek!

Tarık karakterini canlandıracak Fırat Doğruluoğlu'nun, dizide Nesrin'in öz abisi olarak rol alacağı belirtildi. Nesrin'in bir süredir bilmediği öz abisinin ortaya çıkacağı görülüyor. Böylelikle Doğduğun Ev Kaderindir dizisine bomba gibi bir transfer yapıldığı söylenebilir. Senaryonun git gide ilginç hale gelmesi ve Mehdi'nin ölümünün geride bırakılması hedefleniyor. Çünkü dizinin gidişatı yalnızca Mehdi'nin ölümü üzerine süremez. Bu konuda yapılan çalışmalar sürmekte.

Doğduğun Ev Kaderindir'e Yeni Oyuncu Katılabilir

Senaryonun şekillenerek başka oyunculara da yer açılacağı yönünde bazı iddialar bulunmakta. Yeni oyuncuların katılma süreci duruma göre değişkenlik gösterecek. Dizinin sezon finali yapmasına çok az bir zaman kaldı.

Doğduğun Ev Kaderindir Final Yapacak mı?

Öte yandan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin final yapıp yapmayacağı da merak ediliyor. Çünkü dizide yaşanan kritik gelişmeler dizinin sonunun geldiğini düşündürttü. İzleyiciler en çok da bu sorunun cevabını merak ediyor. Çünkü oyuncu transferlerinin ve ayrılıklarının bir anlamı olmak zorunda. Dizinin reytinglerine bakacak olursak en doğru sonuca kısmen ulaşabiliriz. Reytinglerin ilk sezona göre düşüşte olduğu ortada. Ancak söz konusu dizinin reytinglerinde iyileşme de yaşanabilir. Önümüzdeki bölümlerde bu iyileşme yaşanmaz ise dizi kesin olarak final kararı alabilir. Çünkü reytingleri artırabilecek pek çok yeni dizi projesinin rafta olduğu belirtiliyor. Bu dizilerden bir ile anlaşma sağlanabilir.

Sezon Finali Ne Zaman?

Sezon finalinin bu ay veya diğer ay yapılması planlanıyor. Dizinin gidişatına göre değişkenlik de gösterebilir. Eğer set içerisinde herhangi bir virüs vakası gerçekleşmez ise gecikme olmadan dizinin sezon finali yapacağı anları izleyebileceğiz.