Doğduğun Ev Kaderindir Dizi Oyuncusu Zeynep'ten Beklenmedik Hareket!

Doğduğun Ev Kaderindir Dizi Oyuncusu Zeynep'ten Beklenmedik Hareket!

TV 8'de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki oyuncu Zeynep'ten beklenmedik. Hareket geldi. İzleyicilerin bir kısmı bekliyorduk dedi. Bir kısmı ise Zeynep'ten bu hareketi beklemiyorduk gibisinden sosyal medyada tepki gösterdi.

TV8 ekranlarının aşk dizisi Doğduğun Ev Kaderindir ’in yeni bölümünde yeni gelişmeler yaşandı. Zeynep Mehdi’yi tekrardan seçmek zorunda kaldı! Bu duruma karşılık Barış’ın seçtiği kişi seyirciler tarafından şoka uğrattı. Haberle ilgili tüm detaylar!

ZEYNEP'TEN TERS KÖŞE HAREKET!

Bir çok yetenekli ve profesyonel oyuncuyu bir arada tutan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin son bölümünde Zeynep adına hem güzel hem de şoke eden olaylar yaşandı. Zeynep’in davranışlarını gören izleyiciler ise sinirlerini sosyal medya üzerinden tepki şeklinde gösterdiler. Herkes Zeynep’in Mehdiyi seçmesini isterken bir kesimde Barışın yanında olmasını istemekteydi. İşler istenildiği gibi gitmeyince bir kişi tarafından ortaya çıkarılan resimler olay oldu.

İZLEYİCİLERİN ZEYNEP'E TEPKİSİ!

Sosyal Medya platformları üzerinden paylaşılan hikayelerde Mehdi ve Zeynep’in yan yana olması elbette herkes tarafından sevindirici bir haber oldu. Bu hikâye bir yana Engin Öztürk ise aynı şekilde sosyal medya hesabından Savaş karakterini oynamakta olan Kaan Altay Köprülü ile bir resim paylaştı. Ardından ise izleyiciler ‘’Zeynep’ten de bu hareketi bekliyorduk zaten’’ şeklinde yorumlar yaptı.