Diziyi Bekleyenlere Üzücü Haber! Hakime Hanım Sil Baştan Yeniden Çekilecek!

Diziyi Bekleyenlere Üzücü Haber! Hakime Hanım Sil Baştan Yeniden Çekilecek!

ATV'de ekrana gelecek olan Hakime Hanım dizisiyle ilgili izleyicilere üzücü haber verildi. Dizinin bir an önce yayın hayatına başlaması gerekiyordu. Ancak çekilen bölümler beğenilmedi ve iptal edildi. Daha sonra dizide bazı isimlerin ayrıldığı da belirtiliyor. İşte Hakime Hanım dizisinde son durum...

İzleyiciler, bir süredir Hakime Hanım dizisinin yayınlanmasını bekliyor. Hakim dizisinin beklentileri karşılayamaması sonrasında kanal ve yapımcı önemli bir adım attı. Çok daha dikkatli hareket etmeye başladı ve bu sefer şanssızlığa yer verilmeyecek. Dolayısıyla diziye dair güncel gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. Peki ya dizi hakkında neler biliyoruz? Çekimleriyle ilgili nasıl bir gelişme yaşandı?

Hakime Hanım Çekimleri İptal mi?

Hakime Hanım dizisi çekimlerinin iptal edildiği ve yeniden çekileceği öğrenildi. Bunun nedeni ise dizinin hali hazırda çekilen bölümlerinin beğenilmemesiydi. İzleyiciler, dizinin bir an önce yayınlanmasını beklerken şok oldu.

Yönetmen de Değişti!

Öte yandan dizinin yönetmeni de değişti. Murat Saraçoğlu'nun koltuğu devraldığı öğrenildi. Oyuncu kadrosunda Vahide Perçin'in yanı sıra Feyza Sevil Güngör, Kaan Yıldırım ve Yusuf Çim de oynayacak. Bakalım ATV dizisi yayın hayatına başladığında nasıl bir izlenim verecek hep birlikte göreceğiz.