Dizi Setinde Ortalık Karıştı! Show TV Bir Dizinin Daha Final Yapacağını Açıkladı!

Dizi Setinde Ortalık Karıştı! Show TV Bir Dizinin Daha Final Yapacağını Açıkladı!

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Kahraman Babam isimli dizi final kararı ile gündeme geldi. Pazartesi akşamları ekranlara çıkan Kahraman Babam dizisi reytingleri ulaşamadı. Dizinin final haberi ise kemik izleyici kadrosunu harekete geçirdi.

Alınan bilgiler neticesinde Kahraman Babam dizisi ve Cam Tavanlar final kararı alarak izleyicisine veda edecek. 26 Temmuz Pazartesi günü dizinin final bölümü yayınlanacak. Bunun dışında dizinin yeterli reytingler elde edemediği için 8 bölüm itibariyle ekran macerası tamamlayacağı ortaya çıktı.

Büyük umutlarla izleyici karşısına çıkan Kahraman Babam dizisi, itfaiyecilerin hayatını konu alıyor. Dizinin başrollerinde Oğuzhan Çakır, Görkem Sevindik ve Nilay Deniz bulunuyor. Kanal ve yapım ekibinin büyük umutlarla başlattığı dizi istenilen reytingleri ulaşamadı. Dizinin başrol oyuncuları itfaiye teşkilatından eğitimler alarak, aksiyon sahneleri içinde yoğun bir çaba gösterdi.

İzleyicilerden yapım ekibine tepki gecikmedi

İzleyicilerden yapım ekibine tepki gecikmedi. Çok ilgi görmesi beklenen Kahraman Babam dizisi beklentilerin altında kalınca reytinglerde de başarı elde edemeyerek final kararı ile gündemi sarstı. Ayrıca dizi setinin kamera arkası görüntüleri ise ekibin ne denli zor ve yoğun bir çaba içerisinde çalıştıklarını gösteriyor.

Kahraman Babam dizisinde gösterilen kamera arkası görüntüler dizi hayranlarını bir hayli üzdü. Kahraman Babam dizisinin kemik izleyici kadrosu oyuncuların emeğine yazık olduğunu, güzel bir dizinin reytingleri kurban gittiğini savundu. Reytinglerden dolayı böylesine güzel bir dizinin final yapacağından dolayı üzüntülerini dile getiren dizinin takipçileri, Kahraman Babam dizisinin reytingleri kurban verilmemesi için kanal ve yapım ekibine sosyal medyadan tepki gösterdi.

Kahraman Babam dizisinin final tarihi açıklandı

Kahraman Babam dizisinin final tarihi açıklandı. Bütün bu tepkileri kenara bırakan kanal final tarihini açıkladı. Alınan bilgiler neticesinde Kahraman Babam dizisi pazartesi akşamı yayınlanacak olan bölümüyle final yapacak. Final kararının ardından dizi severler, Kahraman Babam dizisinin nasıl finale gideceğini de şimdiden merak ediyor.