Diriliş Ertuğrul Oyuncusundan Acı Haber Geldi! Ünlü Oyuncu Tüm Sevenlerini Üzdü

Diriliş Ertuğrul Oyuncusundan Acı Haber Geldi! Ünlü Oyuncu Tüm Sevenlerini Üzdü

Diriliş Ertuğrul, Ihlamurlar Altında, Yaprak Dökümü, Kurtlar Vadisi ve Keşanlı Ali Destanı gibi birçok projede rol alan Ayberk Pekcan kötü haber ile gündeme geldi. 51 yaşındaki oyuncu Ayberk Pekcan, tüm sevenlerini üzerek akciğer kanserine yakalandığını açıkladı. Tümörün karaciğer ve böbrek üstüne sıçradığını söyleyen oyuncunun son durumu ise hayranları tarafından merak ediliyor.

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Diriliş Ertuğrul dizisinde Artuk Bey karakterine hayat veren Ayberk Pekcan kısa sürede bir çok hayran kitlesine sahip oldu. Ünlü oyuncu üzücü haberi sosyal medyadan duyurarak akciğer kanserine yakalandığını açıkladı. Sırt ağrısı şikâyetiyle hastaneye gittiğini söyleyen yetenekli oyuncu Ayberk Pekcan, tümörün karaciğer ve böbrek üstüne sıçradığını söyledi.

Ünlü oyuncudan sevenlerini üzen haber..

Sosyal medyadan açıklama yapan 51 yaşındaki oyuncu Ayberk Pekcan, kemoterapiye başladığını da duyurdu. Ardından ünlü oyuncu sırt ağrısı şikayetiyle hastaneye gittiğini söyleyerek böyle bir sonuç ile karşılaşınca çok şaşırdığını dile getirdi. Bunun dışında hayranlarından dua isteyen Ayberk Pekcan, kemoterapiye başladığını da böylece duyurdu.

Ödüllerle dolu bir hayat

2010 yılında Saç adlı sinema filminin başrolünde yer alan Ayberk Pekcan, Ulusal ve Uluslararası Film festivallerinde ödüller alarak adını daha çok duyurmuştu. Bunun dışında yetenekli oyuncu Ayberk Pekcan, 2012 yılında ise Aşk ve Devrim adlı sinema filminde sergilediği performansı sayesinde 23. Ankara Uluslararası Film Festivalinde en iyi erkek oyuncu ödülüne layık görülmüştü. Ünlü oyuncunun hayranları ise bu haberin ardından Ayberk Pekcan'a geçmiş olsun mesajlarını ileterek dualarını eksik etmeyeceklerini dile getirdi. Ayberk Pekcan hayranları yetenekli oyuncunun an be an sağlık durumunu da merak ediyor.