Diriliş Ertuğrul Dizi Oyuncusu Yeni Dizisini Böyle Duyurdu! ATV Diriliş Ertuğrul Oyuncusunu Transfer Etti..

Diriliş Ertuğrul Dizi Oyuncusu Yeni Dizisini Böyle Duyurdu! ATV Diriliş Ertuğrul Oyuncusunu Transfer Etti..

ATV'de yayın hayatına başlayacak diziye öyle bir isim katılacak ki herkes şok olacak. Diriliş Ertuğrul'un sevilen ismi bile dizideki yerini aldı. Peki ya hangi oyuncu ekranlara gelecek? Son dakika gelişmesiyle birlikte yeni ATV dizisi hakkında bilinmeyenleri de aktaracağız.

ATV, yeni dizisi için hazırlıklarını sürdürüyor. Sevmek Zamanı isimli diziye kimin katılacağı merak konusu haline geldi. Oyuncu kadrosuna eklenen bir oyuncu adından söz ettirecek. Öyle ki diziye ilişkin merak edilenler de yanıt bulacak. Peki ya sevilen yapıma dair neler bilmekteyiz. İşte gündeme bomba gibi düşecek gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Dizi, bu sayede önemli bir başarı elde edecek.

Sevmek Zamanı'na Kim Katıldı?

Dizinin oyuncu kadrosunda hali hazırda Deniz Işın (Firuze), Toprak Can Adıgüzel (Leyla), İlhan Şen (Kaan) ve Serenay Aktaş (Leyla) oynamakta. Bu oyuncular ve hayat verecekleri karakterler büyük dikkat çekmekte. Şimdi ise dizide izleyicileri bekleyen bir gelişme daha yaşandı. Diriliş Ertuğrul dizisine 3. sezonda katılan ve Tekfur Vasilius karakteri ile adından söz ettiren oyuncu, diziye dahil oluyor. Çağdaş Onur Öztürk'ün dizide oynayacağı ortaya çıktı. BU gelişme sonrasında izleyiciler adeta şok oldu.

Dizi Ne Zaman Başlıyor?

Sevmek Zamanı isimli dizinin ne zaman başlayacağı henüz kesinleşmiş değil. Ancak gelişmeler doğrultusunda dizinin en kısa sürede ekrana gelmesi muhtemel gözüküyor.