Desten Dizisinden Sevindiren Haber Geldi! Resmî Açıklama Yapıldı! Yayınlanma Tarihi Belli Oldu!

Desten Dizisinden Sevindiren Haber Geldi! Resmî Açıklama Yapıldı! Yayınlanma Tarihi Belli Oldu!

Yeni sezon dizilerinin başlamasının ardından dizilerde kozlarını birer birer paylaşmaya hazırlanıyor. Yeni sezonda ekranlara gelecek olan yapımlardan birisi ise Destan adlı proje oldu. Dizinin başrol oyuncuları ve konusu dikkatleri şimdiden üzerine çekti.

Yeni sezonun başlamasıyla birlikte Türkiye'de diziler kozlarını paylaşıyor. Yeni sezonda ekranlara gelmeye hazırlanan Destan dizisinin ne zaman başlayacağı ise merak söz konusu oldu. Bunun dışında dizi severler Destan adlı projenin nerede çekildiğini ve konusunu da araştırıyor. Güçlü bir prodüksiyon ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Destan dizisi hakkında tüm detaylar netleşti.

Dizinin başrol oyuncusunun da belli olması ile birlikte Destan dizisinin hangi bölgede çekildiği de gün yüzüne çıkmaya başlıyor. Bunun dışında dizi severler Destan adlı projenin ne zaman başlayacağını merak ediyor. Emir Khalilzadeh'in yönetmen koltuğunda oturduğu Destan dizisinin ilk bölümü Eylül ayı itibari ile izleyici karşısına çıkacak.

Destan dizinin tüm detayları belli oldu

Destan dizinin tüm detayları belli oldu. Alınan bilgiler neticesinde dizinin başrolünde ise hercai dizisindeki rolü ile dikkatleri üzerine çeken Ebru Şahin bulunuyor. Yapılan araştırmalara göre yeni dönemin en parlak dizilerinden biri olmaya hazırlanan Destan dizisinin konusu da merak söz konusu oldu. Ayrıca alınan bilgiler neticesinde şimdiden merak uyandıran Destan dizisi İstanbul'un Beykoz ilçesinde bulunan Riva bölgesinde çekilecek. Ayrıca dizinin çekimlerinin henüz başlaması ile birlikte dekor çalışmaları hassasiyet mi devam ediyor.

Destan dizisinin konusu ise Türklerin İslamiyet'i kabul etmesinden önceki yılları konu alacak. Ayrıca dizi Akkız destanına da değinecek. Bir hanın oğlu ve bir genç kız arasında büyüyecek olan aşkı izleyiciyle buluşturmaya hazırlanan Destan dizisinin senaryosu Sedef Nehir Erdem ve Ayşe Ferda Yılmaz’a ait. İkili daha önce Sefirin Kızı ve Sen Anlat Karadeniz adlı senaryosu ya da imza attı. Yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri olan Destan dizisi şimdiden çok konuşuluyor. Ayrıca TRT ekranları aracılığıyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizinin çekimleri için de geri sayım başladı.