Desten Dizisi Geri Sayıma Başladı! Desten Dizisi Yeni Oyuncu Kadrosunu Açıkladı!

Desten Dizisi Geri Sayıma Başladı! Desten Dizisi Yeni Oyuncu Kadrosunu Açıkladı!

Birçok kişi tarafından merakla beklenen Destan dizisinin tüm detayları ortaya çıktı. Alınan bilgiler neticesi Destan dizisi Türkiye dışında birçok ülkede merakla bekleniyor. ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Destan dizisinin tüm detayları ortaya çıktı. İşte haberin tüm detayları...

Eşsiz hikayesi ve muhteşem oyuncu kadrosu ile ön plana çıkan Destan dizisi şimdiden merak söz konusu oldu. Yeni sezonun en çok konuşulan dizisi olmaya hazırlanan Destan, ilk fragmanını da ekranlara taşıdı. Yayınlanan fragman büyük yankı uyandıracak Türkiye dışında dünyada da en çok izlenilenler listesinde yer aldı.

Destan dizisi büyük beğeni topladı

çekimleri devam eden destan dizisi konusu dışında oyuncu kadrosu ile de ön plana çıkmayı başardı. Ebru Şahin, Edip Tepeli, Selim Bayraktar, Deniz Barut, Teoman Kumbaracıbaşı, Görkem Kanbolat Arslan, İpek Karapınar, Elif Doğan, Osman Albayrak,Burak Tozkoparan, Buse Meral, Burak Berkay Akgül, Ecem Sena Bayır, Esra Kılıç, Bilgi Aydoğmuş, Ahmet Olgun Sünear, Hilal Uysun, Alper Düzen ve Şahin Ergüney gibi isimler destan dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Destan dizisi neyi konu alıyor?

Destan dizisi savaşçı bir kızın esir düşen hayatını konu alıyor. Bu kız kendini savaş dışında saf aşkın kollarında bulur. Akkız  düşmanlara esir olarak yaşam mücadelesi verir. Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait olan Destan dizisinin yönetmeni ise Emir Khalilzadeh’dir. Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem tarafından kaleme alınan dizinin başrollerinde Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar bulunuyor. ATV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan destan dizisi şimdiden merak söz konusu oldu. Dizinin yayınlanan fragmanı ise izleyici tarafından yoğun ilgi gördü.