Destan Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Destan Dizisi Oyuncu Kadrosu Açıklandı

Destan Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Destan Dizisi Oyuncu Kadrosu Açıklandı

ATV'de ekrana gelecek Destan dizisiyle ilgili çok fazla soru soruldu. İzleyiciler, Ebru Şahin'in de yer aldığı Destan dizisinin oyuncu kadrosunu merak etti. Dizide kimler oynuyor? Destan dizisi konusu nedir?

Ayrıca dizi ne zaman yayın hayatına başlayacak? ATV'nin kaliteli yapımı ne zaman ekrana gelecek merak edildi.

Destan dizisi, ATV'nin iddialı dizilerinden biri olmaya aday gösterildi. Son yıllarda reyting anlamında güzel dizi seçimleri yapan kanal, bu seriyi sürdürmek için Destan dizisi ile anlaşma sağladı. Peki bu dizide kimler oynuyor? Ebru Şahin'e eşlik edecek başrol oyuncuları merak edildi. Ayrıca Destan dizisinin konusu da araştırılıyor. Diziye dair en son gelişmeleri açıklıyoruz.

Destan Dizisi Oyuncuları

Destan dizisinin başrolünde Ebru Şahin'i görüyoruz. Güzel ismin yanı sıra Edip Tepeli, Kerem Arslanoğlu, Kaan Çakır, Filiz Ahmet, Selim Bayraktar, Buse Meral, Elif Doğan, Deniz  Barut, Meltem Pamirtan, Berk Erçer, Teoman Kumbaracıbaşı, Burak Tozkoparan ve İpek Karapınar gibi isimler oyuncu kadrosunda yer almakta. Kadronun kaliteli isimlerden oluşması Destan dizisinin daha fazla ön plana çıkmasını sağlayacaktır. Ancak tüm bunlar tek başına yeterli değil. Dizinin konusu ve yayın tarihi de oldukça büyük rol oynuyor. Yanlış zamanda yayın hayatına başlar ise dizinin daha az kitleye sesleneceğini belirtelim. Oldukça önemli diziler var ve bu diziler reytinglerde ilk sıralara yerleşmiş vaziyette.

Destan Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Dizinin Ekim ayı sonu veya Kasım ayının ilk haftaları başlaması muhtemel gözüküyor. Konya'da çekilecek diziyle ilgili çalışmalar bir süredir devam etmekteydi. Stok bölümlerin çekilmesi oldukça önemli. Dizinin tam anlamıyla hazır olduğu belirtilince ATV'nin yayın tarihi konusunda bir açıklık getirmesi bekleniyor.