Destan Dizisinin Oyuncu Kadrosu Belli Oldu! Ebru Şahin’in Partneri Kim Olacak?

Destan Dizisinin Oyuncu Kadrosu Belli Oldu! Ebru Şahin’in Partneri Kim Olacak?

ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Destan dizisine dair detaylar ortaya çıktı. Alınan bilgiler neticesinde Destan isimli ATV’nin yeni dizisi için çalışmalar devam ediyor. Dizi severler, Destan adlı projenin detaylarını şimdiden merak ediyor.

Bozdağ Film tarafından hazırlıkları devam eden Destan dizisinin tüm detayları ortaya çıktı. ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Destan dizisinin detayları izleyicileri şimdiden heyecanlandırdı. Bunun dışında Destan dizisinin başrolünde Ebru Şahin bulunuyor. Yetenekli oyuncunun partneri ise Edip Tepeli olacak.

Destan dizisine dair detaylar ortaya çıktı!

Destan dizisine dair detaylar ortaya çıktı! Kulislerden alınan bilgiler neticesinde Destan dizinin çalışmaları devam ediyor. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosu da netlik kazandı. Hercai dizisindeki Reyyan karakterine hayat veren Ebru Şahin, kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ebru Şahin, kariyerinin en önemli adımları atarken, yetenekli oyuncuya birçok yerden de teklif geliyor. Ayrıca Sefirin Kızı dizisinde Ömer karakterine hayat veren Edip Tepeli de Destan dizisinde Batuga karakteri ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Ebru Şahin ise dizide Akkız olarak izleyici karşısına çıkacak.

Dizinin oyuncu kadrosu artık netlik kazandı

Dizinin oyuncu kadrosu artık netlik kazandı. Yapılan araştırmalara göre Destan dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Başrol oyuncuların yanı sıra kadroda yer alacak oyuncuların kimler olacağı ortaya çıktı. Selim Bayraktar, Buse Meral ve Elif Doğan’ın da Destan adlı dizinin oyuncu kadrosunda yer alacağı biliniyor. Kaan Çakır ve Filiz Ahmet’in de dizinin oyuncu kadrosuna dahil olduğu ortaya çıktı. Alınan bilgiler neticesinde dizi seveler, Destan adlı projenin ne zaman ekranlara geleceğini merak ediyor.

Destan dizisi ne zaman ekranlara gelecek?

Destan dizisi ne zaman ekranlara gelecek? Çekimleri başlayan Destan dizisinin ekranlara ne zaman geleceği merak söz konusu oldu. Başrol oyuncularının belli olmasının ardından Ebru Şahin hayranları yayın gününü merak ediyor. Alınan bilgiler neticesinde dizinin ne zaman ekranlara geleceği henüz netlik kazanmadı. Ayrıca dizinin oyuncu arayışı da sürüyor.