Destan Dizisinin Final Tarihi Belli Oldu! ATV Açıklama Yaptı

Destan Dizisinin Final Tarihi Belli Oldu! ATV Açıklama Yaptı

ATV yeni Destan dizisiyle güzel bir başlangıç yaptı. Destan reytinglerde birinci oldu. Peki Destan dizisi kaç sezon sürecek? Destan'ın ne zaman final yapacağı merak ediliyor. Üstelik dizinin oyuncu kadrosunda çok önemli isimler bulunmakta. İşte EDHO'nun yerine geçen Destan'ın konusu ve oyuncularına dair çeşitli detaylar...

ATV'nin EDHO'dan sonra Salı günleri yayın hayatına başlattığı Destan dizisi, reytinglerde yüzü güldü. Total ve ABC1 kategorilerinde elde ettiği başarı seyircilerin de gözünden kaçmadı. Pek çok kişi dizinin neden bu kadar başarılı olduğunu merak ediyor. Üstelik oyuncu kadrosunda da önemli isimler yer almakta. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bittikten sonra kanalın nasıl bir hamle yapacağı merak ediliyordu. Bozdağ Film'in yapmış olduğu dizide neler yaşandı anlatacağız.

Destan Oyuncuları

Destan dizisi başrolünde Edip Tepeli, Ebru Şahin, Selim Bayraktar, Deniz Barut, Elif Doğan ve Burak Tozkoparan oynamakta. Oyuncu kadrosu oldukça önemli isimlerden oluştuğu için seyircilerin ilk bakışta dikkatini çektikleri biliniyor.

Destan Kaç Sezon Sürecek?

Destan dizisinin en kötü ihtimalle Haziran 2022'ye kadar ekranda kalması bekleniyor. Bu da reytinglerdeki başarıya göre değişkenlik gösterecektir. Eğer bir aksilik yaşanmaz ise dizi birkaç sezon yayınlanabilir. Garanti olarak 1 sezon yayınlanması bekleniyor. İkinci sezonda reytingler göz önünde bulundurulacak.

Destan Dizisi Final Tarihi

Destan dizisi final tarihi 26 Mayıs 2022 olabilir. Daha önce de bahsettiğimiz üzere dizinin reyting performansına göre bu tarih uzatılacaktır.