Destan Dizisinin Çekimleri Neden Durdu! Destan Dizisi Haftaya Yayınlanacak mı?

Destan Dizisinin Çekimleri Neden Durdu! Destan Dizisi Haftaya Yayınlanacak mı?

Destan dizisi ATV ekranlarında her bir bölümünde etki yaratmaya devam ediyor. Ancak sosyal medyadan çıkan söylentiler doğrultusunda dizinin yeni bölümü yayınlanmayacağı söyleniyor. Detaylar haberimizde paylaşıldı.

Destan dizisi bölümü seyirciler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Oyuncu kadrosu ve hikayesi gereği kendine çekmeyi başarıyor. Ancak çıkan haberlere göre yeni bölüm yayınlanmaması ve çekimlere ara verildiği konuşuluyor. Her Salı izlenen dizi de herhangi bir aksilik yaşanması seyirciler tarafından istenmiyor.

Henüz resmi bir şekilde açıklama gelmemesi durumu yer alıyor. Yeni bölümün yayınlanıp bir dahaki haftaki bölüm süreci gelecek mi ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Seyircilerin de başlanılan dizinin alışkanlığı da yer almasıyla olumsuz bir haber almakta istemiyor.

Destan Dizisi Saat Kaçta Başlıyor?

Destan dizisi her Salı saat 20.00’da ATV ekranlarında yer alıyor. Seyircilerin en çok merak ettiği konulardan biri de dizinin çekim yerinin merak edilmesi oldu. Destan Dizi çekimleri Beykoz Kunduran Fabrikası üzerinde ve diğer çekim alanı olarak da Bozdağ Film Platosunda çekimleri sürdürülerek yapılıyor. Merakla beklenen bölümleri ve yayınlandığından itibaren seyirciler de büyük bir etki yapıyor.