Destan Dizisinden İlk Ayrılık Haberi Geldi! Destan Dizisine Ölerek Veda Ediyor!

Destan Dizisinden İlk Ayrılık Haberi Geldi! Destan Dizisine Ölerek Veda Ediyor!

Başrollerinde Edip Tepeli ve Ebru Şahin'in yer aldığı Destan dizisi yayınlandığı günden bu yana reytinglerde iyi bir başarı sağladı. Birinci bölümü ile milyonlarca kişiyi ekran başına kilitleyen Destan dizisi sosyal medyada da gündem oldu. İzleyiciler ise Destan dizisinin yeni bölümünde ne olacağını şimdiden merak ediyor. İşte haberin Tüm detayları...

ATV ekranlarında izleyicileriyle buluşan Destan dizisi ilk bölümü ile büyük beğeni topladı. Dizinin 30 Kasım Salı günü yayınlanacak olan bölümünde neler olacağı ise merak söz konusu oldu. İzleyiciler Alpagu Han'ın ölüp ölmediğini merak ediyor. Sosyal medyada Destan dizisinin yayınlanan yeni bölüm fragmanı büyük heyecan uyandırdı. Bu sezonun merakla beklenen dizileri arasında yer alan Destan, ATV ekranlarında ilk bölümü ile birlikte izleyici karşısına çıktı. Dizinin yeni bölüm fragmanı ise nefesleri kesti.

Destan dizisinin yeni bölüm fragmanı!

Akkız yıllardır içinde büyüttüğü İntikam planını hayata geçirmek için bir adım atar. Beklediği fırsatı yakalayan Akkız, Alpagu Han'ın oğlu olan Batuga'ya kız istemek için tüm maiyeti ortaya koyar. Alpagu Han mola verirken Akkız hedefine yaklaşmak için karanlığı bekler. Bunun ardından Alpagu Han, Batuga'nın evliliği için nehrin kenarında adak adar. Akkız ve arkadaşlarının saldırısı ise savunmasız bir şekilde ilerler. Hedefine nehir kenarında yaklaşan Akkız, Sırma ve Yaman'ın attığı alevli okların sebep olduğu kargaşadan faydalanır. Alpagu Han’a yaklaşarak intikamını almak ister. Atış mesafesini yakalayan Akkız okları Batuga’yı sıyırarak Alpagu Han’ı bulur. Bunun ardından Batuga okları kimin attığına bakmak için Akkız’ı elindeki tahta kılıcı ile havaya kaldırır. Akkız maskesi sıyırarak Batuga'ya bakar. Yeni bölümü ile adeta gündem olan Destan dizisi ikinci bölüm fragmanı ile de büyük yankı uyandırdı.

Destan dizisi yine birinciliği zorluyor

Yapım ve proje tasarımının Mehmet Bozdağ’a ait olduğu Destan dizisinin yönetmenliğini Emir Khalilzadeh üstleniyor. Senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem'in kaleme aldığı Destan dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile kısa sürede tüm dikkatleri üzerine çekti. Başrollerinde Edip Tepeli, Ebru Şahin ve Selim Bayraktar gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı dizi ilk bölümü ile reytinglerde çok iyi bir başarı yakaladı. Destan dizisi rakiplerini sollayarak reytinglerde birinciliği elde etti. Bunun ardından dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak söz konusu olurken alacağı reytingler ise gündem oldu. İzleyiciler Destan dizisinin yeni bölümünün de çok reytingler alarak ilk sıraya yerleşeceğini söylüyor.