Destan Dizisinde Yeni Bir Aşk Doğdu! Destan Dizisinin İki Oyuncusu Aşklarını İlan Ettiler..

Destan Dizisinde Yeni Bir Aşk Doğdu! Destan Dizisinin İki Oyuncusu Aşklarını İlan Ettiler..

ATV'de ekrana gelen Destan dizisine dair merak edilenler yanıt buluyor. Dizide aşk bombası yaşanacak. Akkız ve Batuga arasında geçecekler izleyicileri heyecanlandırmaya başladı bile. Üstelik bu durumda dizinin sezon finali de açıklanabilir. İşte Destan'ın final tarihi...

Destan dizisindeki güncel gelişmeler şaşırtmayı sürdürüyor. Dizinin sezon finaline az bir vakit kalmışken öyle olaylar meydana gelecek ki adeta şok olacaksınız. Son zamanlarda diziye ilişkin neler biliyoruz? Pek çok kişinin yakından takip ettiği dizide neler olacağını sizlerle paylaşacağız. ATV dizisi, bu sezon iyi reyting sonuçları elde etti. Salı günlerinin vazgeçilmez dizisi, önümüzdeki sezon için de kanaldan söz aldı. Dolayısıyla yayın hayatına kesintisiz bir şekilde devam edebilecek.

Batuga Aşkını Açıklayacak!

Dizinin yeni bölümünde Batuga'nın Akkız'a aşkını açıklayacağı öğrenildi. Bu gelişme ile birlikte dizide yeni bir dönemin başlayacağı düşünülüyor. Haliyle oyuncu kadrosunun yakından takip ettiği diziye ilişkin başka ne gibi gelişmeler bizleri bekliyor olacak hep birlikte göreceğiz.

Final Tarihi Belli mi?

ATV dizisi Destan için henüz final tarihinin belli olmadığını vurgulayalım. Sevilen yapımın en kısa sürede finali açıklanacaktır. Şimdilik sezon finaline dair bir bilgi verilmedi. Haziran ayında birkaç aylık ara verecek şekilde ekranlardan uzaklaşması bekleniyor.