Destan Dizisinde Resmen Deprem Oldu! Destan Dizisi İlk Bölümde Herkesi Göz Yaşına Boğdu!

Destan Dizisinde Resmen Deprem Oldu! Destan Dizisi İlk Bölümde Herkesi Göz Yaşına Boğdu!

Mehmet Bozdağ'ın bir hayali daha gerçekleşti. Destan dizisi sonunda senaryolaştırıldı. Orta Asya'da ve 8. Yy’ da geçen hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken Destan dizisi Türk kültürüne yönelik sunumları da ekranlara getirdi. İşte haberin tüm detayları...

Edip tepeli ve Ebru Şahin ikilisinin başrollerinde yer aldığı Destan dizisi çok büyük hazırlıklarla birinci bölümünü ekranlara taşıdı. Binlerce kostüm aksesuar hazırlıklarının ardından oyuncular birer birer eğitimden geçirildi. Ayrıca bu dizi başlamadan önce tarihçilerden de destekler alındı. Destan dizisi gerçekçi bir çizgide geliştirilerek ekranlara getirildi.

Destan dizisi adeta göz doldurdu

Tanıtımları ile gündeme gelen Destan dizisi müziği ile de dikkat çekmeyi başardı. Konusu dışında oyunculuk performansları ile de göz dolduran Destan dizisi ilk bölümünün ardından reytinglerde iyi bir sonuç yakaladı. Salı akşamları izleyici ile buluşan Destan dizisi Masumiyet dizisinin büyük hakimiyetine karşı geldi. İlk bölümü ile ekranlara taşıyan Destan dizisi reytinglerde iyi bir başarı elde etti. ABC1 ve tüm kişiler grupların da çok iyi oranlar elde eden ATV dizisi birincilik elde etti. Alınan bilgiler neticesinde AB grubunda ise 4. sıraya yerleşen Destan dizisi bu kategorilerde de ilerleyen bölümlerde birinciliği zorlamaya hazırlanıyor. Destan dizisinin birincilik elde etmesinin ardından muhteşem bir başarı yakaladığı ortaya çıktı. 2 bin metrekarelik bir platoda yapılan çekimler Asya Türk mimarisi ne uygun bir şekilde anlattı. Bunun dışında Gök hanlığının bahçeleri ve saraylı da kuruldu. 287 kişinin inşasında çalıştığı destan dizisinde rol alan oyuncuların kıyafetleri ise dikkatlerden kaçmadı. Proje için toplamda 4 bin 500 yardımcı oyuncu da görev aldı.

Ebru Şahin, Akkız karakterine çok yakıştırıldı

Çok iyi bir prodüksiyona imza atan Destan dizisi ilk bölümü ile dikkatleri üzerine çekerek izleyicileri ekranlara kilitlemeyi başardı. Güçlü bir atmosfer oluşturan Destan dizisinde izleyiciler kendilerine çok farklı bir ortamda buldu. Ayrıca dizinin ilerleyen bölümlerde ilginin daha da artacağı söyleniyor. Akkız karakterine hayat veren Ebru Şahin hayranlarından ise destek geldi. Akkız karakterinin hakkını verdiği öne sürülen Ebru Şahin, çok beğenildi. Ayrıca diziye çok yakıştığı yönündeki yapılan yorumlarda sosyal medyada gündem oldu.