Destan Dizisinde İlk Ayrılık Gerçekleşti! Destan Dizisinden Ünlü Oyuncu Ayrılıyor!

Destan Dizisinde İlk Ayrılık Gerçekleşti! Destan Dizisinden Ünlü Oyuncu Ayrılıyor!

Destan dizisi reytinglerde yüzleri güldürdü. ATV'de ekrana gelen yapımın büyük bir başarı elde ettiği söyleniyor. Ancak Sina Koloğlu'nun bir noktadaki eleştirisi diziyle ilgili bakış açınızı değiştirebilir. Peki Destan dizisinde neler oluyor? Hangi oyuncu diziden ayrılacak?

Destan dizisi, ilk bölümüyle reytinglerde yükselmeyi başarmıştı. Dizinin önemli bir sıralama elde ettiği görüldü. Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu'nun kaleme aldığı bir yazı diziyi baştan aşağı değiştirebilir. Diziyle ilgili eksik yönleri sıralayan ünlü yazar, bazı noktalara değinerek Destan dizisini eleştirdi. Üstelik ATV ekranlarında yayınlanan diziye dair şok edici gerçekler ortaya çıktı. Peki Destan dizisinden kim ayrılacak?

Destan'da Ayrılık Olacak mı?

Başrollerinde gördüğümüz Ebru Şahin, rolünün hakkını fazlasıyla veriyor. Bu nedenle güzel oyuncunun dizinin finaline kadar oynaması beklenmekte. Ayrıca diğer oyuncuların da ayrılmayacağı düşünülmekte. Dizide şu an için bir değişim gerçekleşmeyecektir. Ancak hikayenin gidişatına göre sonradan farklı isimler diziye dahil olabilir.

Dizi İçin Botoks Eleştirisi Yapıldı!

Kadın oyuncuların botoks yapması nedeniyle dizinin gerçekçiliği zora düşüyor olabilir. Sina Koloğlu yazısında buna atıfta bulundu. Ancak herhangi bir isim vermediği için hangi oyunculardan bahsediyor anlaşılamadı. ATV dizisinin yeni bölümleri reyting bakımından avantajlı sonuçlar elde edecek mi göreceğiz. Destan'ın konusu ve oyuncu kadrosu fazlasıyla seviliyor.