Destan Dizisi Yayından Kaldırıldı! ATV'den Destan Dizisi Açıklaması Geldi

Destan Dizisi Yayından Kaldırıldı! ATV'den Destan Dizisi Açıklaması Geldi

Atv’nin sevilen dizisi Destan 6. bölümü ile 28 aralık salı günü yayında alacak. Destan dizisinin 7. bölümü ise 4 ocak 2022 de değil tahminlerimize göre 11 ocak 2022 de yayında olacak. Bu durumda Destan dizisi 2 hafta yılbaşı arası vermiş olacak.

Destan dizisiyle ilgili önemli bir karar alındı. Sevilen yapımın bir süre ekrana gelmeyeceği öğrenildi. Normalde diğer yapımlar birer hafta ara verirken Destan dizisi iki haftalık ara verecek. Dolayısıyla diziyi iki hafta izleyemeyeceğiz. Yılbaşı araları her yıl yapılıyor ve çeşitli yapımlar bir veya iki hafta yayınlanmıyor. Bu durumda hem oyuncular dinleniyor hem de kanallar yılbaşı özel programlar yayınlıyor.

Destan'da Kimler Oynuyor?

Destan dizisinin başrolünde Ebru Şahin, Edip Tepeli, Selim Bayraktar, Deniz Barut, Teoman Kumbaracıbaşı ve Kanbolat Görkem Arslan gibi isimler oynuyor. Dolayısıyla oyuncu kadrosunun başarılı isimlerden oluştuğunu söyleyebiliriz.

11 Ocak'ta Yayınlanacak

İki haftalık arayla birlikte ATV ekranlarında 11 Ocak 2022'de dönecek. Dizinin yayın arasından çok fazla etkileneceği düşünülmüyor. Yalnızca pek çok diziye göre bir hafta fazladan ara verecek. Bu durumla birlikte izleyiciler sosyal medyadan isyan etseler de gidişat değişmeyecek. Sevdikleri diziyi izlemeleri için bir süre beklemeleri gerekecek. Üstelik hikayenin git gide derinleşmesi de dikkat çekti. Tam da en heyecanlı anlarda bu yayın arası veriliyor.