Destan Dizisi Başrol Oyuncusu Tüm Gerçekleri Açıkladı!

Destan Dizisi Başrol Oyuncusu Tüm Gerçekleri Açıkladı!

Destan dizisinde yaşanan gelişmeler herkesi şaşırttı. Başrol oyuncusu öyle şeyler söyledi ki Destan izleyenler ne diyeceğini bilemedi. ATV'de yayınlanan dizide neler oluyor? Selim Bayraktar, önemli itiraflarda bulundu. Alpagu Han karakteri ile tanıdığımız oyuncu neler söyledi?

Destan dizisi, ATV'de yayın hayatına başlamış yapımlar arasında gösteriliyor. Henüz ekrana birkaç bölüm ile geldi ve şimdiden çok sevildi. Bu nedenle dizinin yayın hayatına devam etmesi çok önemli. Pek çok kişi diziyle ilgili gelişmeleri yakından takip etmek istiyor. Ebru Şahin ve Edip Tepeli'nin yanı sıra başrolde sıkça gördüğümüz bir isim var o da Selim Bayraktar. Başarılı ismin yakın zamanda verdiği demeç dizi hayranları tarafından takip edildi. Onun söyledikleri ile dizi hakkında bilinmeyenleri öğrendik. Peki hangi konularda itirafta bulundu?

Selim Bayraktar Neler Söyledi?

Selim Bayraktar, dizinin Salı gününe yetiştirilmesi için yoğun bir çaba sarf edildiğinin altını çizdi. Temponun hiç durmadığını ve sürekli olarak hareket içinde olduklarını vurguladı. Hal böyle olunca hiç de kolay bir iş yapmadıkları anlaşılıyor. Öte yandan dizinin gidişatından da memnun olduğunu vurguladı. Böylelikle kendisini uzun süre ekranlarda görmüş olacağız. Memnuniyeti pek çok şeyden önemli.

Reytinglerde İyi Gidiyor

Destan dizisinin reyting sonuçlarına bakıldığında da güzel bir gidişatın olduğunu söylemek mümkün. Tüm kişiler, AB ve ABC1 kategorilerindeki sonuçlar dizinin geleceğinin parlak olduğunu gösteriyor. ATV dizisinin bu akşamki yeni bölümünde neler olacak hep birlikte göreceğiz.