Destan Dizisi Başrol Oyuncusu Değişti! İşte Destan Dizisinin Yeni Başrol Oyuncusu..

Destan Dizisi Başrol Oyuncusu Değişti! İşte Destan Dizisinin Yeni Başrol Oyuncusu..

ATV dizisi Destan'da yaşanan gelişmeler herkesi şaşırttı. Öyle ki başrol karakteri için yolun sonu gözüktü. Onun yerine gelecek isim ise gündem olacak. Kendisiyle ilgili ortaya çıkan bazı detaylar ise şaşırttı. Destan dizisinden ayrılan oyuncu herkesi üzdü. İşte sezon finalinde yaşananlar...

ATV'de ekrana gelen Destan dizisiyle ilgili çeşitli gelişmeler yaşanıyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği dizide neler oldu? Başrol oyuncusunun ekranlara veda edeceği düşünülüyor. Sezon finaliyle birlikte bazı gerçekler ortaya çıktı. Başrollerde Edip Tepeli, Ebru Şahin, Deniz Barut, Selim Bayraktar, Teoman Kumbaracıbaşı, Burak Berkay Algül, İpek Karapınar gibi isimlerin oynadığı diziden kimin ayrılacağı belli oldu.

Destan'da Büyük Veda!

Destan dizisinde Batuga karakterinin sonu gözüktü. Sevilen ismin ekranlara veda etmesi bekleniyordu. Şimdi ise diziden ayrıldığı kesinleşiyor. ATV dizisindeki bu gelişmeler gözler önüne serildi. Oyuncunun ayrılmasıyla birlikte kendisinin yerine kimin geleceği de ortaya çıkmaya başladı.

Hangi Oyuncu Gelecek?

Barbaroslar'dan ayrılacak olan Engin Altan Düzyatan, diziye dahil olacak isim olarak belirlendi. Dolayısıyla bu gelişme sonrasında izleyiciler oldukça heyecanlandı. Gerçekten de böyle bir şeyin mümkün olup olmadığı soruluyor. Ünlü isim, Destan dizisinde oynayabilir. Güncel gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.