Deniz Baysal, Teşkilat Dizisi Hakkında Açıklama Yaptı! İzleyici Bu Sezon Neler Bekliyor?

Deniz Baysal, Teşkilat Dizisi Hakkında Açıklama Yaptı! İzleyici Bu Sezon Neler Bekliyor?

TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşan Teşkilat dizisinin başrol oyuncusu Deniz Baysal, şoke edici açıklamalar yaptı. Yayınlandığı günden bu yana yoğun reytinglere sahip olan Teşkilat dizisi ne zaman başlayacak? İşte diziye dair tüm detaylar...

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Teşkilat dizisi en etkileyici sahneleri ile izleyicinin dikkatini çekti. Alınan bilgiler neticesinde dizi bu sene en iyi yapıların başında geliyor. Zehra karakterine hayat veren Deniz Baysal da etkileyici performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

İlk sezonu 14 bölümden oluşan Teşkilat dizisi büyük bir merakla bekleniyor. Diğer herkes gibi dizinin sezon finaline kelimesinin ardında Deniz Baysal da şarkıcı eşi Barış Yurtçu ile birlikte Çeşme’de tatil yaparken görüntülendi. Ayrıca 2 çiftin mutlu halleri de kameralara yansıdı.

Deniz Baysal dizinin ne zaman başlayacağını itiraf etti

Deniz Baysal dizinin ne zaman başlayacağını itiraf etti. Tatilinin güzel geçtiğini söyleyen yetenekli oyuncu Deniz Baysal havanın da çok sıcak olduğunu belirtti. Oyuncu Deniz Baysal Teşkilat dizisinin ikinci sezonu ile alakalı açıklama yapmayı da ihmal etmedi.

Temmuz sonuna doğru tüm ekibin Ankara'da toplanacağını söyleyen Deniz Baysal, temmuz sonu Ankara'ya gittiğini ve güzel bir sezonun ortaya çıkacağını dile getirdi. Barış Yurtçu ise eşi Deniz Baysal’ın dizi çekimlerinden dolayı uzun süre Ankara'da olması ile sık sık Ankara ve İstanbul arasında mekik dokuduğunu söylüyor.

Barış Yurtçu’dan açıklama gecikmedi

Barış Yurtçu’dan açıklama gecikmedi. Şarkıcı Barış Yurtçu yeni sezonda da eşi ile görüşebilmek için Ankara'ya gidip geleceğini dile getirdi. Bunun dışında konserler için yeni teklifler aldığını söyleyen yetenekli şarkıcı işe başladığını da söylüyor. Açıklamalarını sürdüren Barış Yurtçu, bu sene de Ankara'ya sürekli gelip gideceğini eşinin set çekimlerinde olduğundan dolayı sık görüşmek adına zamanının çoğunun yollarda geçeceğini belirtti